Setari Cookie-uri

Tendinte pentru vara

IKKS WOMEN, unul dintre brandurile de moda pentru adulti ale grupului francez Zannier si-a prezentat marti, 15 aprilie, in premiera pentru piata din Romania, colectia de primavara-vara 2008, IKKS pentru femei.

Grupul francez Zannier, din care face parte si IKKS, vinde peste 50 de milioane de produse in fiecare an. Grupul mai este prezent in Romania prin alte doua marci de imbracaminte pentru copii: Z si Catimini.

In afara de IKKS, Zannier are in portofoliu alte 18 branduri pentru copii si adolescenti - Absorba, Alphabet, BillTornade, Beckaro, Catimini, Confetti, Chipie, Floriane, Jean Bourget, Kenzo, Kidcool, Kookai, Levi's, Lili Gaufrette, Little Marc, Oxbow, 3 Pommes si Z.

Pentru adulti, grupul francez a dezvoltat trei marci - Chipie, IKKS si One Step.

Mai mult de jumatate din veniturile grupului Zannier, care detine magazine in peste 120 de tari, provin din afara Frantei. Cu vanzari anuale de peste 600 de milioane de euro, Zannier are in prezent o retea de peste 800 de magazine, la care se adauga alte 3.500 de magazine de retail.

Colectia vara 2008 pentru femei

Colectia vara 2008 este structurata pe 3 universuri si 8 teme:

URBAN, tendinta CITY: modernitate

-NEW AGE
-BLACK SPORT
-MISTINGUETTE

ORIGIN, identitatea IKKS: autenticitate

-CREATURI CELESTE
-AFRICA
-RETRO CINCIZECI

REVOLUTION, laboratorul de tendinte: creativitate

-SAN FRANCISCO
-DANDY

Ca si colectia de TOAMNA-IARNA 07-08, o tema exclusiva de tricotaje, KNITTED by IKKS, vine sa completeze diferitele linii.

URBAN


1. Pura si grafica, linia NEW AGE pune accent pe materiale care creeaza noi senzatii la atingere si pe formele epurate care dau viata unor siluete mai elegante, mai rafinate. Gamele de culori alese intaresc de asemenea aceasta noua modernitate: gri deschis sau antracit, negru, alb si nuantele metalice lame sau cu dungi argintii. Formele, foarte studiate, se joaca cu volumele: rochie cu curea din bumbac/metal argintiu sau rochie cu maneci tip balon din voal de bumbac cu dungi metalice, fusta pantalon cu bretele din bumbac/in cu dungi sau polover cu maneci tip liliac din tricotaj de bumbac.

2. In continuarea temei „black sport” din colectia TOAMNA IARNA 07/08, BLACK SPORT este destul de grafica mai ales datorita materiilor tehnice lucrate in volume circulare, cu marcaje sport mari (serigrafie nr.6 argintiu) si tip trompe-l’oeil. Griul, albul, griul fumuriu, negrul sunt scoase in evidenta cu o umbra de albastru electric sau de verde intens. Apar noi materiale: fluid, poliesterul japonez 100% sau amestecat cu vascoza, bumbacul tratat, poliesterul/tricotajele pentru jocurile de transparente sofisticate. Umflate, rochiile descopera gluga sau bretelele incrucisate; topul fara maneci, vedeta a sezonului, devine foarte decoltat in lateral; futurist: bluzonul cu margini intarite, pantalonii asortati tip jogging si jacheta cu buzunare multiple si gluga din bumbac tratat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.