Setari Cookie-uri

Tendinte pentru vara

IKKS WOMEN, unul dintre brandurile de moda pentru adulti ale grupului francez Zannier si-a prezentat marti, 15 aprilie, in premiera pentru piata din Romania, colectia de primavara-vara 2008, IKKS pentru femei.

3. Cu un iz de couture, RETRO CINCIZECI cu 3 imprimeuri esentiale, retro, foarte marcate si in nuantele dominante de ciocolata, bleu gri si gri: 100% bumbac, cu imprimeu tip tapet (rochie In forma de balon, bretele Incrucisate) sau cu buline mari, din vascoza cu imprimeu stea (fusta tip lalea sub genunchi). Tricotajul in dungi imprimat stil cravata, indrazneste sa se combine cu diferite imprimeuri pentru un look mai aproape de designeri. Jacheta si rochia din bumbac/poliester se joaca cu efectele bumbac/metal.

REVOLUTION

1. Intoarcere la spiritul vintage in tema SAN FRANCISCO. O garderoba inspirata din vremurile de altadata readuce in lumina reflectoarelor broderiile englezesti si imprimeurile psihedelice. Verdele anason, violetul, bejul, turcoazul si galbenul pepene sunt usor decolorate. Reinventate, rochia sarafan si fusta trapez se imbogatesc cu falduri si noduri couture, carourile din bumbac/lana se potrivesc cu o stofa colorata, serigrafiile de tricouri sunt unice si denimul uzat reintra in scena in pantalonii tip sarouel, jacheta sau pantalonii foarte largi mai trendy. Bluzonul cu margini intarite, din piele camel completeaza silueta.


2. DANDY sau stilul barbatesc la loc de cinste: dungi masculine, motive tip cravata si colorituri neutre – alb, negru, bleumarin si gri- aduse la feminin. Elementele cheie ale garderobei sale sunt reinventate: camasa barbateasca re-cambrata capata forma de chimono, vesta arboreaza o falsa cravata cu rol de talisman, pantalonii ii copiaza pe ai lui, largi.

Denimul ramane indispensabil: vopsit in „blanc casse”, gri sau ultra brut, se declina in pantaloni trei sferturi cu talie inalta tip corset, in fusta creion sau bermude cu bretele, in slim cu talie inalta sau rochie salopeta. O paleta de tricotaje fluide (top cu maneci liliac) sau amestecate (jacheta cu nasturi inversata, cu decolteu la spate) feminizeaza acest ansamblu.

KNITTED by IKKS

Lansata pentru iarna 2007, linia KNITTED by IKKS propune o paleta larga de tricotaje de calitate. In noua colectie se intalnesc nuantele estivale si formele aeriene:

In degrade de la galben pana la corail, de la turcoaz la verde deschis.

Tricouri fara maneci, simple sau duble, topuri si pulovere cu guler in forma de V: nasturi micuti, cute plate, finisaje aplicate definesc 40 de referinte.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.