Setari Cookie-uri

Tendinte pentru vara

IKKS WOMEN, unul dintre brandurile de moda pentru adulti ale grupului francez Zannier si-a prezentat marti, 15 aprilie, in premiera pentru piata din Romania, colectia de primavara-vara 2008, IKKS pentru femei.

3. MISTINGUETTE ilustreaza o imagine city romantica in afara timpului.

Imprimeurile identifica tema: buline mari pe in 100%, imprimeu graunte de cafea pe voal de bumbac si imprimeu stil cravata pe jerseu fluid. Culorile oscileaza de la alb la negru, cu o nota de gri si de roz opal, foarte blanda. Intre masculin si retro, vesta barbateasca cu spatele gol dintr-un material masculin si cu bretele incrucisate in spate se asorteaza cu o fusta scurta in forma de lalea, topurile din tricotaj de vascoza sunt ajurate la maneci, tricoul tip polo din tricotaj de bumbac mercerizat se imbogateste cu un jabou, tricourile din tricotaj de bumbac incretit se joaca cu iluziile optice: impresie de corset retro sau vesta. Haina tip marinaresc cu curea si fusta balon aleg inul auriu 100%.

ORIGIN

1. CREATURI CELESTE reprezinta mostenirea IKKS. Un sportwear foarte frumos, pe o baza neutra: ecru, bej, ciolocata, scoasa in evidenta de tonuri pastel: verde apos, albastru acvatic si roz corail. Un imprimeu exclusiv cu creaturi mitologice reinterpretate ilustreaza colectia. Fusta balon, rochia salopeta din bumbac bej, tricourile din bumbac/lana cu maneci lungi cu sau fara gluga sunt uni si colorate, turbanele accesorizeaza tinutele, cu imprimeuri florale sau cu capete de mort.

2. AFRICA aduce cu prioritate materiale nobile de calitate: matase, in tratat, in gomat si cu finisaje (satin, piele). In jurul nuantelor naturale ciocolata, bej-roz, albastru otel, 2 culori simbol ale liniei: rosu sangeriu si gri Involburat. Bumbacul/matasea sunt imprimate fie cu motive gigantice fie cu camuflaje piele de animale In rochii-chimono, esarfe si fuste. Tunica semi-lunga si djellaba din ramie impermeabila sunt asortate cu curele de piele. Bluzonul (si trenciul) exista in versiunea bumbac/in cu un adaos de piele la inchizatori sau complet din piele, forma perfecto. Turbanul este reinventat din matase sifonata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.