Setari Cookie-uri

Prezentare de moda: Style Up!

Ca in fiecare an, la Plaza Romania a avut loc o prezentare de moda, in cadrul careia au putut fi admirate noile colectii de toamna-iarna 2008-2009. Sub numele STYLE UP, fashion show-ul a reunit noile colectii ale Springfield, Serena, Womensecret, Stefanel, Levis si Esprit, colectii disponibile acum in magazinele din Plaza Romania.

Ca in fiecare an, la Plaza Romania a avut loc o prezentare de moda, in cadrul careia au putut fi admirate noile colectii de toamna-iarna 2008-2009. Sub numele „STYLE UP”, fashion show-ul a reunit noile colectii ale Springfield, Serena, Women’secret, Stefanel, Levi’s si Esprit, colectii disponibile acum in magazinele din Plaza Romania.

De asemenea, au fost prezentate si tinutele propuse in aceasta toamna de Eugenia Enciu. Piesa de rezistenta a fiecarei colectii a fost adusa pe podium de catre un invitat special. Astfel, pe scena, alaturi de manechine au fost: Crina Abrudan, Cristina Dochianu, Cosmina Pasarin, Alina Gheorghe, Bebelusa Delia, Gianina Varga si Smiley.

Evenimentul a fost prezentat de catre Razvan si Dani, iar directorul artistic al evenimentului a fost Alin Galatescu. Machiajul a fost facut de catre specialistii de la The Body Shop, care au realizat machiajele folosind noua gama Nature's Minerals, iar coafura modelelor a fost realizata de catre Hair Revolution. Partener al evenimentului: Niran prin Bourjois.

Tonalitatea noii colectii toamna-iarna 2008-2009 de la Stefanel infatiseaza puterea globalizarii prin moda. Diverse stiluri sunt imbinate prin refolosirea unor croieli si forme existente si transformarea siluetei finale printr-un nou cod de stil: “contaminare totala” prin inspirarea din diferite perioade si culturi. O astfel de subiectivitate desfiinteaza complet concepul de “look total”, dand o mare libertate interpretarii personale. Noutatea rezida in crearea unor combinatii si asortari inedite si foarte personale. Filosofia colectiei isi are originile in juxtapunerea inspiratiei clasice, de la folk la anii ‘20, anii ‘60, anii ’70 si chiar anii ‘90. Culorile predominante sunt negru, paleta integrala de griuri care se amesteca in alb cu atingeri de galben si rosu. Tonuri mai deschise sau culori neutre sunt amestecate cu lila, violet si verde. Un hedonism discret, rafinat, de dandy, este baza colectiei pentru barbati Stefanel. Aceasta pune in evidenta caracterul unui barbat sofisticat care poarta neostentativ haine impreuna cu detalii si accesorii extravagante. Barbatului Stefanel ii place sa se joace cu formele si asorteaza imediat pantaloni sport la haine ajustate pe corp, folosind accesorii cum ar fi pelerine din petice sau cravate supradimensionate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.