Setari Cookie-uri

Prezentare de moda: Style Up!

Ca in fiecare an, la Plaza Romania a avut loc o prezentare de moda, in cadrul careia au putut fi admirate noile colectii de toamna-iarna 2008-2009. Sub numele „STYLE UP”, fashion show-ul a reunit noile colectii ale Springfield, Serena, Women’secret, Stefanel, Levi’s si Esprit, colectii disponibile acum in magazinele din Plaza Romania.

In acest sezon, Esprit pastreaza in continuare stilul feminin la putere, dar acesta este completat de un look sportiv. Feminitatea inspirata de stilul Marlene Dietrich este reprezentata prin pantalonii largi cu talie inalta, ce sunt combinati cu topuri cambrate, dar si cu tricouri cu printuri supradimensionate din colectia edc by Esprit. Influentele minimaliste se regasesc atat prin simplitatea liniilor, cat si prin alegerea de printuri monocrome in nuante de gri si negru, tonuri neutre. Mixul de stiluri multi-culturale caracteristic pentru Women Collection se remarca si prin accentele cromatice date de nuante metalice si aplicatii stralucitoare, materiale precum satin, tweed dar si piele naturala. Colectiile masculine de la Esprit au ca inspiratie anii 80, tinutele college boy si docher creeaza un look casual relaxat.

Eugenia Enciu propune pentru aceasta toamna tinute care imbina armonios fuste si pantaloni care urmaresc linia corpului, rochii lungi si drepte, dantela, piele si matase. De la pantalonii stretch din tafta, fusta tip creion din piele, dantela si crep, haina din blana ecologica de astrahan si pana la rochiile de seara ample, toate scot in evidenta un joc de forme, croieli si texturi care demonstreaza ca tinutele de zi cu accente urbane pot fi alaturate in cel mai natural mod cu tinutelor de seara, cu accentele si detaliile elegante. Accesoriile si incaltamintea fac parte din colectia Sepala a Mihaelei Glavan.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.