Setari Cookie-uri

Prezentare de moda: Style Up!

Ca in fiecare an, la Plaza Romania a avut loc o prezentare de moda, in cadrul careia au putut fi admirate noile colectii de toamna-iarna 2008-2009. Sub numele „STYLE UP”, fashion show-ul a reunit noile colectii ale Springfield, Serena, Women’secret, Stefanel, Levi’s si Esprit, colectii disponibile acum in magazinele din Plaza Romania.

In acest sezon, women’secret emana atitudine pozitiva si te invita sa zambesti sincer si spontan, pentru a-ti pune in valoare frumusetea naturala. Liniile de lenjerie intima propuse pentru lunile reci ale acestui an sunt inspirate de cultura japoneza, de estetica vintage si revistele Vogue din anii ’20, precum si de elemente naturale feminine precum penele si florile, care te fac sa simti romantismul si senzualitatea toamnei.

Pentru luna septembrie, brandul Levi’s anunta lansarea unor colectii limitate, cum ar fi: Damien Hirst X Levi's® - realizata in colaborare cu artistul britanic Damien Hirst, Levi’s ® Engeneered Jeans®, in colaborare cu artistul Kustaa Saksi sau Levi’s® 501® Jeans’ Gold Edition, o editie de colectie cu butoni de aur.

In colectia Springfield pentru toamna/iarna 2008 stilul liber, relaxat si urban se imbina cu elemente boho-chic, detalii excentrice si o atitudine nonconformista. Misterios, college, boho sau rock, baiatul Springfield combina tinutele cu influente diferite pentru a obtine un stil unic si un outfit cu personalitate.

Designerii colectiei MISS CLAIRE de la SERENA au deschis sifonierul bunicii si au mers direct la epoca romantica a anilor ‘60, cu lenjerie tricotata, in culori calde de roz si bej, spargand tiparele prin forta croielii si varietatea materialelor. Noua colectie MISS CLAIRE, intitulata ROMANTIC, propune modele de lenjerie rafinata si sofisticata. Se poarta naturaletea in culori de bej, roz, gri si mov, care te duc cu gandul la inocenta copilariei si a romantismului. Materialele ce predomina la colectia MISS CLAIRE toamna-iarna sunt: bumbacul la pijamale; dantela taiata manual la sutiene; satenul la rochitele sexi pentru o seara cu adevarat romantica; iar la camasile din viscoza puteti asorta bolerouri tricotate, ce iti pun in evidenta talia si iti confera un aer delicat. Noutatea acestei colectii este lenjeria pentru gravide din materiale fine, special croite pentru a te simti comod.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.