Setari Cookie-uri

Cele mai dragalase modele de UGG-uri pentru tinute simpatice

Nu e an sa nu aduca trenduri noi, unele de-a dreptul utile si chiar benefice pentru sanatatea noastra. Dar sunt foarte multe tendinte care raman si devin permanente prin piese must have mai mereu, piese „clasice” si care se poarta tot timpul, indiferent de moda actuala. Asa sunt UGG-urile!

Cizmele tip UGG nu mai sunt de mult ceva nou sub soare. Insa se reinventeaza sezon de sezon, ca sa vina cu ceva nou in permanenta. Si nu ne deranjeaza, avand in vedere ca sunt chiar cele mai calduroase tipuri de incaltaminte pentru iarna.

Iar unele modele de UGG-uri sunt de-a dreptul dragalase si pline de farmec. Stai sa le vezi pe cele pe care le-am gasit azi!

Cizme tip UGG cu urechi si codita ca de iepuras

Poate cele mai simpatice modele de cizme UGG pe care le-am intalnit pana acum sunt cele care au urechiuse lungi in partea din fata si codita in spate ca de iepuras, realizate toate din blanita moale si calduroasa.

Cu aceste cizme UGG ca niste iepurasi nu doar ca vei obtine cele mai dragute outfituri, dar vei avea parte si de protejarea picioarelor impotriva frigului aprig de iarna. Sunt realizate din piele intoarsa ecologica foarte fina si blanita artificiala foarte calduroasa. Le gasesti in culori deschise ca gri-deschis, alb-galbui / bej si roz-deschis, pastelat. Ba chiar si pe negru!

Citește și:

Le poti purta in tinute cu blugi de orice fel – de la skinny la boyfriend sau mom-fit. Iar sus poti alege pulovere si o geaca sport-casual. Vei obtine o tinuta foarte nice, simpla, dar de mare efect! Cele bej, negre si gri-deschis chiar amintesc prin culoare de iepurasii dragalasi pe care fiecare dintre noi i-am smotoci. :)

cizme tip UGG cu urechiuse si codita de blana tip cele de iepuras Vezi in magazin

Cizme stil UGG cu fundite

Daca „iepurasii” nu te-au convins intr-atat si vrei niste cizme UGG dragalase pe care sa le poti purta totusi si la serviciu, mizeaza pe niste cizme cu fundite dragute. Cui nu-i plac fundele? Noi am gasit niste astfel de UGG-uri bine imblanite, comode si calduroase, numai bune de purtat inclusiv cu fuste. Pentru ca fundele sunt feminine si inspira totodata inocenta.

La aceste cizme, chiar si funditele sunt imblanite pe interior, si vin in culori la fel de dragute, pastelate (roz-deschis, bej, alb imaculat) sau cele obisnuite: marouri, negre, bleumarin etc. Aceste modele de cizmulite vin mai fixe pe gamba, sunt putin mai stramte decat de regula.

Citește și:

cizme tip UGG cu fundite Vezi mai multe modele

Cizme UGG cu ciucurei

Si ciucureii sunt niste detalii simpatice mai ales atasate de niste panglici satinate pe cizme tip UGG in culori frumoase. Noi am gasit aceste modele de cizme scurte tip UGG cu ciucurei din blanita, care nu au cum sa nu-ti placa.

Cel mai mult ne-au atras cele pe roz prafuit, cu o parte mai inalta frontal si mai scurta in spate. Le gasesti insa si pe negru, bej si maro-deschis. Ca si celelalte modele despre care va povesteam mai sus, pot fi purtate dupa caz in mai multe tinute calduroase de iarna: urbane, cu blugi sau pantaloni crop, sau mai feminine, cu fuste de iarna groase.

cizme tip UGG cu ciucurei Vezi detalii aici

UGG-uri cu broderii si aplicatii diverse

Alte minunate modele de cizme tip UGG sunt cele cu broderie si aplicatii diverse tip margele, uneori in stil etnic. Sunt perfecte in tinute boho. Aceste modele de cizme UGG sunt, la randul lor, bine imblanite si calduroase si se potrivesc in cat mai multe tinute variate, chiar si in cele mai feminine – in special modelul cu broderie eleganta si perle, in stil baroc.

Citește și:

Acest tip de cizme UGG cu broderii si aplicatii sunt de gasit doar pe AliExpress, unde, dupa cum stiti, se livreaza prin Posta. Iti recomandam sa selectezi inainte de a cauta modelele si produsele dorite, sa bifezi optiunea Free Shipping in cautari, pentru a beneficia de transport gratuit.

E de asteptat oarecum dupa comanda, dar astfel de modele merita. In plus, poti discuta cu magazinul/vanzatorul si opta pentru cele mai bune variante astfel incat sa primesti in siguranta si fara probleme pachetul in Romania.

cizme tip UGG cu broderii si aplicatii din margele Cizme negre cu broderii Cizme bleu cu broderie

Unele colorate dragut, altele decorate cu stil cu fundite, panglici, margele si strasuri ori cu urechiuse simpatice ca de iepuras, aceste modele de UGG-uri ne amintesc de copilarie. Si ce e mai frumos si mai dragalas in viata unui om decat perioada copilariei?

Well, acum poti sa iti iei astfel de cizme UGG, sa le porti in tinute lejere de oras, mai funky sau urbane si sa te bucuri de tinute calduroase si originale, fascinante, oricand ai chef de o portie de… copilarie. Pentru ca varsta e in… suflet. ;)

Citește și:

Sursa front page photo: Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.