Setari Cookie-uri

Moda toamnei pe sticla

Televizioarele americanilor sunt pe cale sa se incinga, pentru ca din septembrie e dezlegare la noi sezoane din cele mai bine cotate seriale americane (cele difuzate pe network television). Deloc intamplator, serialele targetate spre publicul tanar (18-24) au pretentii de trend-setteri in materie de moda, iar, de vreme ce camerele au inceput sa ruleze de cu vara, vizitatorii platourilor Gossip Girl, 90210, Melrose Place si alte-asemenea sunt de pe-acum rasfatati cu tinute in voga voga anotimpului viitor. Asa ca sa purcedem la o colectie de informatii in regim de avampremiera pentru o degustare care va face deliciul fanilor celor doua arte, televizuala si vestimentara.

Sa trecem la Orasul Ingerilor: Los Angeles. “Melrose Place”, reinventarea serialului popular in vremea copilariei mele, a devenit inca de la anuntarea conceptului reincalzit un subiect pus pe tapet peste tot in industrie si printre forumistii lumii. Din fosta distributie o vom recunoaste pe Laura Leighton (Sidney, v-o amintiti?), dar cea despre care toata lumea vorbeste este Ashlee Simpson-Wentz, cantareata cu vise de actrita – nu stim daca si le va realiza prin ocuparea unui apartament din complexul Melrose, dar ce stim este ca vom avea cu ce sa ne clatim ochii fie ca-i iese fie ca nu. Emma Trask, stilistul principal care va avea sarcina de a le imbraca pe vedetele serialului, declara ca “e un moment prielnic pentru ca Los Angeles sa fie recunoscut in materie de design. Orasul e plin de look-uri diverse iar fetele au fost gandite in asa fel incat fiecare sa aiba propriul stil". Designerul de origine franceza Lloyd Klein, favoritul starurilor Hayden Panettiere, Marissa Miller si Eva Longoria Parker, a fost recrutat pentru a crea costumele lui Katie Cassidy – care va juca rolul Ellei, publicista infipta a Hollywood-ului care, conform actritei este “geniala [pentru ca] putem sa experimentam la maxim cu hainele ei si sa scapam basma curata.”

La ce sa ne asteptam? Imbracaminte marca Versace, Louis Verdad sau Yves Saint Laurent si La Perla pentru costumele de baie, o necesitate avand in vedere scenele plasate langa si in piscina nelipsita complexului. O alta actrita din distributia permanenta, Jessica Lucas, a aparut deja (aici la o petrecere organizata de canalele CW, CBS si Showtime) costumata dupa moda retro-futurista care s-a perindat pe la mai toate spectacolele de moda din cadrul Saptamanilor Modei: adica, in argintiu si auriu si, mai ales, cu cingatoare (un accesoriu ultra-folosit pe podiumuri anul asta).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.