Setari Cookie-uri

Moda toamnei pe sticla

Televizioarele americanilor sunt pe cale sa se incinga, pentru ca din septembrie e dezlegare la noi sezoane din cele mai bine cotate seriale americane (cele difuzate pe network television). Deloc intamplator, serialele targetate spre publicul tanar (18-24) au pretentii de trend-setteri in materie de moda, iar, de vreme ce camerele au inceput sa ruleze de cu vara, vizitatorii platourilor Gossip Girl, 90210, Melrose Place si alte-asemenea sunt de pe-acum rasfatati cu tinute in voga voga anotimpului viitor. Asa ca sa purcedem la o colectie de informatii in regim de avampremiera pentru o degustare care va face deliciul fanilor celor doua arte, televizuala si vestimentara.

The Beautiful Life” este unul dintre cele mai dezbatute seriale cu debut tomantic, pentru ca starleta pe care se construise o intreaga campanie de marketing, Mischa Barton, a iesit din ochiul public de curand din cauza unor probleme psihiatrice. Cu toate astea, fosta membra a serialului de succes "The O.C." a fost surprinsa de un paparazzo mai agil pe platourile de filmare din Downtown Manhattan, pe 10 august, aratand... dubios de durdulie (vestigiile unei caderi nervoase poate?). Cum aici vorbim de moda, sa ne focusam pe tinuta ei – din nou, combinatia de soc, argintiu cu auriu, de data asta complinita de o textura care aduce cu un penaj fabulos. Bucurandu-se de prestigiul unui nume cu staif in scaunul producatorului (Ashton Kutcher) si de o premisa manoasa (viata unor modele cu chef de-o muscatura sanatoasa din Marele Mar - New York), speram ca serialul va decola, in ciuda turbulentelor.


Sara Paxton va fi Raina Marinelli, antrenandu-se pentru preluarea stafetei de la supermodelele prezentului. De la ea, personajul principal care se vrea “viitoare Heidi Klum”, ne putem astepta la croielile momentului, mai ales daca ne luam dupa stilul ei jucaus, modern, cu personalitate. Aici, ea poarta o creatie in ton cu pliurile stil Origami observate ca trend al acestei toamne de ssasychic.com, "clienti" obisnuiti ai prezentarilor de moda.

Nu in ultimul rand, iat-o si pe Elle Macpherson, singurul model veritabil si cu pedigree serios la activ dintre actritele “TBL”. Statuara intr-o rochie gri Carmontelle din colectia Beckham care accentueaza umerii à la clepsidra optzecista, fara masculinitatea aferenta – efect datorat volanasului de la talie, la fel de indragit de designeri toamna asta (ne atrage atentia site-ul Fashion Guru). Iar daca faceti clic AICI, trailer-ul serialului va va umple campul vizual cu atatea dantelarii plisate, si materiale valurite si alte infoieri de gen incat opulenta omniprezenta va parea aproape scandaloasa. Intr-un an dominat de criza, stramtoreala nu se aplica pe catwalk si cu atat mai putin pe sticla - caci arta cu frica-n san isi pierde din avant si din valoare, iar daca aprecierea ei e gratis, cine simte nevoia de-a se plange?

Un articol de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.