Va povesteam intr-un articol precedent despre acele cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmati pentru a ajunge la greutatea ideala si, mai apoi, pentru a va mentine silueta. Iata mai jos lista cu CE NU TREBUIE sa faceti in acest sens.

3. NU manca tarziu seara

Daca mananci si apoi te duci direct la culcare, acest lucru impiedica digestia si cat timp dormi, caloriile in exces vor fi cel mai probabil depozitate ca grasime.


4. NU manca dulciuri

Daca simti neaparat nevoia de ceva dulce opteaza pentru ciocolata neagra sau dulciurile dietetic dar in cantitati cat mai mici.

5. NU manca paine

Pare imposibil acum, dupa maxim o saptamana nu iti vei aminti ce inseamna painea

6. NU gandi negativ!

Daca iti repeti in fiecare secunda ca nu vei reusi sa slabesti, creierul tau va receptiona mesajul si va face tot posibilul sa actioneze in sensul transformarii sale in realitate.

7. NU evita carnea!

Daca este preparata adecvat (fiarta sau sub forma de gratar) este o buna sursa de satietate fara a-ti furniza multe calorii.

8. NU bea alcool

Alcoolul inhiba ‘topirea’ depozitelor. Degeaba mananci dietetic daca seara te rasferi cu un pahar de alcool. E pacat de ‘foamea’ ta!

9. NU consuma sucuri!

De niciun fel – nici acidulate, nici ‘naturale’. Sunt adevarate bombe calorice care iti furnizeaza o multime de calorii goale, care nu iti potolesc foamea. Singurele sucuri permise sunt sucurile cu adevarat naturale, pe care le prepare singura din fructe. Si apa plata. Atat!

10. NU sari peste mese!

In fiecare zi trebuie sa ai 3 mese. Nu mai putine. Daca vei sari peste aceste mese, corpul tau va intra in starea de’ asediu’ iar rezultatul va fi ca nu vei mai reusi sa slabesti niciun gram. Cunosti acest fenomen sub numele de ‘faza de platou’.





  • Maria Crisan

    Danny Chris și Crooked Bangs îți spun direct: Don't Tell Me What...

  • Maria Crisan

    Mai bine ne oprim, Dacă ne rănim. Sabrina Stoica și florianrus...

  • Kudika

    Edan Pițurcă a terminat clasa a IX-a cu notă mare! Ce spune Vica...

  • Kudika

    Mesajul lui Robbie Williams pentru Alexia Eram: este timpul să o...

  • Kudika

    Sfaturile lui George Buhnici, după ce a fost jefuit în Barcelona:...

  • Kudika

    (P)Cu lupa asupra cerealelor integrale