Setari Cookie-uri

(P)Cu lupa asupra cerealelor integrale

De ce sunt cerealele integrale bune pentru organismul uman? De ce am opta pentru un mic dejun cu cereale in defavoare unui Ĺbreakfastĺ American savuros, compus din carnaciori, sunculita, oua ochiuri samd? Pentru ca ultima optiune este evident nociva pentru organismul nostru, in vreme ce al prima varianta este o adevarata binecuvantare ce contribuie la mentinerea unei diete echilibrate. Motivele sunt multiple si le vom detalia in randurile ce urmeaza.

De ce sunt cerealele integrale bune pentru organismul uman? De ce am opta pentru un mic dejun cu cereale in defavoare unui ‘breakfast’ American savuros, compus din carnaciori, sunculita, oua ochiuri samd? Pentru ca ultima optiune este evident nociva pentru organismul nostru, in vreme ce al prima varianta este o adevarata binecuvantare ce contribuie la mentinerea unei diete echilibrate. Motivele sunt multiple si le vom detalia in randurile ce urmeaza.

Daca cerealele sunt intr-atat de sanatoase pe cat se zvoneste, nu vom putea afla decat analizand componenta lor. Iata asadar doar cateva dintre substantele nutritive importante pe care le gasesti intr-o gama variata de cereale integrale delicioase:


Kudika
16 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.