Setari Cookie-uri

65 milioane de pachete de biscuiti Belvita Start vandute in numai cateva luni de la lansarea pe piata romaneasca

Kraft Foods Romania anunta castigarea pozitiei de lider pe categoria de biscuiti la numai cateva luni de la lansarea pe piata locala a puternicelor sale branduri internationale: Oreo, TUC, Belvita Start si Milka (biscuiti).

Comunicat de presa:

BUCURESTI, 12 noiembrie 2010
– Kraft Foods Romania anunta castigarea pozitiei de lider pe categoria de biscuiti la numai cateva luni de la lansarea pe piata locala a puternicelor sale branduri internationale: Oreo, TUC, Belvita Start si Milka (biscuiti). In perioada iulie-august 2010, compania aproape si-a dublat cota de piata valorica pe segmentul de biscuiti, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

65 milioane de pachete de biscuiti Belvita Start au fost vandute pe piata romaneasca de la lansarea produsului in luna aprilie 2010. In perioada iunie-august, 1 milion de consumatori romani au incercat cel putin o data Belvita Start, biscuitii special creati pentru micul dejun, iar o medie de 200.000 de persoane consuma Belvita Start lunar*.

Lansarea Belvita Start pe piata din Romania a fost sustinuta de o campanie puternica de marketing, care a inclus: TV, radio, on-line, print, panotaj stradal, activari in magazine si o campanie nationala de sampling. Cinci milioane de romani au aflat, prin intermediul acestei campanii, despre importanta micului dejun si beneficiile biscuitilor Belvita Start.

“Vanzarile Belvita Start in Romania au depasit asteptarile noastre, devenind intr-un timp scurt unul dintre cei mai vanduti biscuiti din tara. Belvita Start este unul dintre brandurile cheie care au contribuit la obtinerea de catre Kraft Foods Romania a primei pozitii ca si cota de piata valorica in Romania pe segmentul biscuitilor, intr-o perioada scurta de timp. Suntem convinsi ca aceasta evolutie extraordinara va continua si ca, pana la finele anului, Belvita Start isi va mentine cresterea in vanzari.” a declarat Gerard Chandran, Managing Director Kraft Foods Romania.

Fabricati din ingrediente atent selectionate si bogati in cereale, biscuitii Belvita Start sunt o sursa importanta de fibre si contin o selectie de vitamine si minerale; atunci cand sunt consumati impreuna cu o portie de fructe si una de lactate – de exemplu cu lapte si un mar – fiecare portie de 4 biscuiti elibereaza treptat carbohidrati timp de 4 ore** pentru a te mentine in forma toata dimineata.

“In ciuda dovezilor numeroase care releva faptul ca micul dejun este asociat cu o serie de beneficii pentru sanatate, multi dintre noi continua sa sara peste aceasta masa. Prin lansarea biscuitilor pentru micul dejun, Kraft Foods pune la dispozitia consumatorilor o alternativa gustoasa si convenabila, care poate fi parte a unui mic dejun echilibrat si hranitor”, a declarat Elisabeth Riou, Nutrition Communication Group Leader, Kraft Biscuits Europe.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.