Setari Cookie-uri

65 milioane de pachete de biscuiti Belvita Start vandute in numai cateva luni de la lansarea pe piata romaneasca

Kraft Foods Romania anunta castigarea pozitiei de lider pe categoria de biscuiti la numai cateva luni de la lansarea pe piata locala a puternicelor sale branduri internationale: Oreo, TUC, Belvita Start si Milka (biscuiti).

Biscuitii Belvita Start sunt disponibili in 3 variante: 4 Cereale si Lapte – contine 4 tipuri de cereale si lapte; Cereale si Fructe – contine diferite tipuri de cereale si fructe uscate delicioase; Cereale si Ciocolata – contine diferite tipuri de cereale si bucatele de ciocolata.

Biscuitii Belvita Start sunt disponibili pe piata din Romania in doua forme: pachet de 50 de grame ambalat individual care contine 4 biscuiti, este usor de pus in geanta si a fost special creat pentru a fi o alternativa convenabila, cu o cantitate controlata, la optiunile actuale pentru micul dejun, fie ca va aflati acasa, pe drum sau la birou. Cutia de 300 de grame contine 6 pachete ambalate individual de cate 50 de grame, fiind solutia ideala pentru cei care vor sa aiba un pachet de biscuiti Belvita Start in fiecare dimineata.

Biscuitii Belvita Start sunt disponibili pe piata din Romania la pretul recomandat de 7,5 RON/300 g si 1,5 RON/50 g.
* sursa MEMRB, 2010
**Demonstrat in 5 studii clinice in care, ca parte a unui mic dejun complet si echilibrat, 4 biscuiti au fost consumati alaturi de o portie de lactate, un fruct si o bautura.

Cu un venit anual de aproximativ $48 miliarde, Kraft Foods este o adevarata forta la nivel global in categoria de snacks-uri, dulciuri si gustari. Compania, a doua ca marime din industria alimentara, din lume, face produse delicioase pentru miliarde de consumatori in peste 160 de tari. Portofoliul include 11 marci importante cu un venit ce depaseste 1 miliard de dolari - Oreo, Nabisco si biscuitii LU; ciocolata Milka si Cadbury; guma Trident; cafeaua Jacobs si Maxwell House; crema de branza Philadelphia; branzeturile Kraft, gustari si sosuri; preparatele de carne Oscar Mayer. Aproximativ 70 de marci genereaza un venit anual de peste 100 millioane dolari. Kraft Foods (www.kraftfoodscompany.com; NYSE: KFT) este membra Dow Jones Industrial Average, Standard & Poor's 500, Dow Jones Sustainability Index si Ethibel Sustainability Index.

Kraft Foods ocupa o pozitie de lider pe piata din Romania cu marci precum Poiana, Milka si Toblerone in categoria de ciocolata, cafeaua Jacobs, Nova Brazilia, biscuitii LU si Belvita Start.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.