Setari Cookie-uri

Cumparaturi comode si rapide la Lidl

Nimic nu este mai important pentru noi decat un client multumit. Fiecare client care a trecut cu placere pe la noi si care revine cu placere garanteaza viitorul Lidl.

Comunicat de presa

Nimic nu este mai important pentru noi decat un client multumit. Fiecare client care a trecut cu placere pe la noi si care revine cu placere garanteaza viitorul Lidl. De aceea, calitatea si preturile competitive sunt dublate de servicii care sa le asigure clientilor nostri cumparaturi cat mai comode si mai rapide.

Magazinele noastre sunt intotdeauna pozitionate cat mai aproape de clienti, cu acces optim din arterele de circulatie si cu intrari si iesiri degajate. Fiecare magazin dispune de cca 100 de locuri de parcare spatioase, situate la nivelul solului si cat mai aproape de intrarea in magazin. In interiorul magazinelor, experienta placuta la cumparaturi se datoreaza culoarelor largi, iar aranjarea clara si ordonata a produselor in spatiul generos de vanzare permite orientarea simpla si fireasca.

Angajatii nostri sunt intotdeauna prietenosi, iar rafturile sunt mereu pline datorita spatiilor de depozitare incapatoare, care asigura disponibilitatea permanenta a produselor din sortiment.

Facilitatea de a plati cu cardul
, timpul scurt de asteptare la casa sau garantia de rambursare a banilor intregesc pachetul de servicii prin care incercam sa le oferim clientilor nostri cumparaturi perfecte din toate punctele de vedere. In fiecare zi. Si de fiecare data.

Marcile de calitate de la Lidl se nasc intodeauna din dorinta de a raspunde tuturor gusturilor, cerintelor si asteptarilor clientilor nostri. Experimentam permanent si suntem recunoscuti pentru capacitatea noastra de a crea marci si produse noi. Pentru fiecare produs nou testam minutios nenumarate variante iar productia la scara larga se decide doar dupa o analiza temeinica. Selectam intotdeauna cei mai renumiti producatori din intreaga Europa si aplicam cele mai exigente criterii in procesele de fabricare, selectie si control.

Calitatea produselor care isi gasesc locul in magazinele noastre a fost de nenumarate ori recunoscuta si premiata de catre institute independente. Clientii nostri ne rasplatesc la randul lor cu increderea pe care ne-o acorda, iar noi le oferim in magazinele noastre produse unice de cea mai inalta calitate.

Pentru o seara in fata televizorului impreuna cu familia, pentru o petrecere cu prietenii sau pentru o seara de jocuri, chips-urile sau sticks-urile de la Crusti Croc sunt mereu crocante, delicioase si binevenite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.