Comunicat de presa Academia MAGGI a ajuns la final, iar absolventul care a demonstrat ca merita marele premiu, o bursa culinara la Ashburton Cookery School din Marea Britanie, este Razvan Bogdan Roman, din Sibiu. Proiectul, organizat de MAGGI in colaborare cu Teodora Rogobete, adresat persoanelor pasionate de gatit, aflate la inceput de drum, si-a prezentat academicienii prin intermediul unei premiere: primul reality show de gatit online. Academia MAGGI si-a propus sa ofere sansa celor 8 finalisti de a-si testa si imbunatati abilitatile si cunostintele in gastronomie si de a castiga marele premiu constand intr-o bursa de 5 zile la Ashburton Cookery School in Devon, Marea Britanie. Institutia a fost declarata de BBC Good Food si The Daily Mail Best Cookery School for Skills. “Suntem foarte incantati de implicarea si pasiunea pentru gatit demonstrate de participanti in cadrul Academiei MAGGI. Atat in perioada inscrierilor, cat si in timpul desfasurarii cursurilor si a prezentarii celor 8 episoade, am primit numeroase reactii care ne-au bucurat. Le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi, ii felicitam pe concurenti si ii uram succes lui Razvan la cursurile de la Ashburton Cookery School”, declara Alina Constantin, Business Manager MAGGI. Proiectul a debutat pe 10 mai cu perioada de inscrieri, iar pe 6 iunie a continuat cu faza finala a proiectului. Cei opt finalisti, printre care s-a numarat si sibianul Razvan Bogdan Roman, au luat parte la opt cursuri de gatit coordonate de Teodora Rogobete. Retetele echilibrate si gustoase, de la supa de pui cu tortellini la crema de morcovi cu ghimbir, de la chiftelute cu ananas la cuptor la salata de paste cu legume si sos tzatziki, le-au testat cursantilor cunostintele legate de ingrediente si condimente, abilitatile de a se descurca in bucatarie si de a-si imbunatati tehnica de gatit. Episoadele Academiei MAGGI pot fi revazute pe blogul Teo’s Kitchen si pe maggi.ro.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: