Setari Cookie-uri

La Baneasa Shopping City, alimentatie sanatoasa pentru o vara perfecta

Baneasa Shopping City continua seria evenimentelor de vara dedicate starii de bine. In urmatorul weekend, shopping-ul va fi o ocazie buna de a afla noutati interesante despre nutritie.

Comunicat de presa

Baneasa Shopping City
continua seria evenimentelor de vara dedicate starii de bine. In urmatorul weekend, shopping-ul va fi o ocazie buna de a afla noutati interesante despre nutritie.

Pentru ca un corp frumos se mentine printr-o alimentatie sanatoasa, in weekend-ul 30-31 iulie va asteptam la Baneasa Shopping City pentru a va intalni cu experti care va vor impartasi din experienta lor in materie de nutritie. Dr. Mihaela Bilic va dezvalui tot ceea ce trebuie sa stiti despre o dieta sanatoasa, celebrul bucatar Horia Virlan va pregati preparate gustoase si sanatoase, Ovidiu Bojor si Virgiliu Stroescu vor explica ce inseamna dieta vegetariana, iar Florentina Opris ne va exemplifica cum trebuie sa ne mentinem sanatosi prin miscare. Surprizele nu se termina aici, caci cu acest prilej in Baneasa Shopping City vor avea loc degustari de produse bio si demonstratii de gatit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.