Setari Cookie-uri

Record World Class - Kangoo Jumps!

Peste 300 de participanti alaturi de C.R.B.L., Elena- Mandinga si Roxana Ciuhulescu "au sarit" pe acoperisul Bucuresti Mall!

Comunicat de presa

Peste 300 de participanti alaturi de C.R.B.L., Elena- Mandinga si Roxana Ciuhulescu "au sarit" pe acoperisul Bucuresti Mall!

Peste 300 de persoane s-au antrenat sambata, pe acoperisul Bucuresti Mall la cea mai mare clasa de Kangoo Jumps din Romania- ”The roof is on fire!”, eveniment organizat de World Class at In City in parteneriat cu Bucuresti Mall. Participantii au sarit pana la epuizare impulsionati de instructorii World Class, condusi de presenter-ul si master trainer-ul Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen. De altfel, Kinga Sebestyen este cea care a adus aceasta tehnica de aerobic in Romania.



“Astazi au participat peste 300 de persoane la clasa si inca pe atat in public, un numar record. Conceptul va fi implementat si in celelalte tari in care compania World Class este reprezentanta. Ideea este una originala si apartine Country Manager-ului World Class Romania, Marius Nedelcu. Ne-am dori sa repetam succesul de astazi si cu alte evenimente, eventual din sfera dansului, avand aceeasi locatie”, au spus reprezentantii World Class Romania.

Kinga Sebestyen si instructorii World Class au urcat pe scena, la sesiunea de incalzire, alaturi de CRBL, Roxana Ciuhulescu si Elena Ionescu, solista formatiei Mandinga.

Participantii au fost minunati si au reactionat foarte bine de la inceput si pana la sfarsit. La partea de incalzire i-am avut pe scena si pe cursantii mei, CRBL, Roxana Ciuhulescu si Elena, solista formatiei Mandinga. De altfel, au mai venit cursanti si din Bistrita, Cluj, Ploiesti, care atunci cand am astfel de prezentari imi sunt alaturi”, a spus Kinga Sebestyen.

Pe tot parcursul antrenamentului, CRBL a fost cel care i-a incurajat si sfatuit pe participanti: "Dupa ce plecati de aici sa nu va duceti la fast-food ca ati muncit degeaba!", a spus acesta pe finalul antrenamentului.

Potrivit Kingai Sebestyen, efortul depus de organism pe durata unui antrenament este foarte mare. In 10 -15 minute de antrenament se pierd 150 de calorii.

In timpul clasei de Kangoo Jumps, care a durat o ora si jumatate, participantii au combinat exercitiile de Kangoo Power, Kangoo Kick si tonifiere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.