Setari Cookie-uri

Record World Class - Kangoo Jumps!

Peste 300 de participanti alaturi de C.R.B.L., Elena- Mandinga si Roxana Ciuhulescu "au sarit" pe acoperisul Bucuresti Mall!

"E foarte frumos, ma simt foarte bine, dar e foarte greu. Sunt extenuata. Pe cei care vor sa se apuce de acest sport ii sfatuiesc sa nu se dea batuti de la inceput. Trebuie sa continue. Trebuie sa le placa", a spus una dintre participante.

Cum functioneaza Kangoo Jumps?

Sistemul autentic al arcurilor eliptice (IPS- Impact Protection System) se preseaza la fiecare pas facut, neutralizeazand impactul cu solul, care ar afecta articulatiile cu pantofii normali. Rezultatul este o saritura interesanta care protejeaza articulatiile si ofera o senzatie de putere si lipsa de greutate (corporala), care ar putea fi comparata cu mersul in aer.



Talpa Kangoo Jumps este mai lata in comparatie cu pantofii traditionali, asadar e mai sigura si stabila timpul exercitiilor. Kangoo Jumps este rezultatul a 13 ani de studii si perfectionare continua a produsului.

Folosind ghetele Kangoo Jumps se reduce intensitatea impactului cu solul pana la 80%, grasimile se ard mai repede, creste rezistenta si se imbunatateste echilibrul, ajuta la adoptarea pozitiei corecte a corpului si intareste sistemul cardiovascular.

Kangoo Jumps este ideal pentru jogging, alergare, plimbare (inclusiv nordic walking), exercitii efectuate acasa, cure de slabire, antrenamente de atletism sau recuperare dupa un accident.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.