Setari Cookie-uri

Se deschide Grand Cinema Digiplex

Baneasa Developments anunta cel mai asteptat eveniment al anului pe piata romaneasca a divertismentului cinematografic: deschiderea Grand Cinema Digiplex.

Comunicat de presa

Baneasa Developments anunta cel mai asteptat eveniment al anului pe piata romaneasca a divertismentului cinematografic: deschiderea Grand Cinema Digiplex.

Vineri, 23 septembrie 2011, Grand Cinema Digiplex, o investitie de 19 milioane de euro, isi va deschide portile pentru public, marcand astfel un moment important in evolutia experientei cinematografice din Romania.

Grand Cinema Digiplex
este cel mai mare cinematograf complet digitalizat din tara, acoperind o suprafata totala de 14.000 mp si oferind peste 2.600 de locuri de vizionare. Este echipat cu cele mai noi tehnologii de proiectie digitala, oferindu-le astfel cinefililor o varietate mai mare de optiuni si cele mai inalte standarde de calitate a imaginii si sunetului. Cu cele 13 ecrane adaptate pentru suprafete extinse de proiectie 3D, cu unghiuri perfecte de vizibilitate si locurile sale ultra-confortabile, Grand Cinema Digiplex va deveni destinatia premium preferata pentru vizionarea de filme, oferind o gama extinsa de noi experiente cinematografice sub un singur acoperis.

Printre acestea se numara: Grand ULTRA & Grand EPIKA – doua sali cu ecrane de mari dimensiuni, care le vor oferi vizitatorilor o experienta video si audio de exceptie si salile VIP Grand STUDIOS, cu facilitati si design premium celor care doresc sa se bucure de o experienta cinematografica totala.

Grand Cinema Digiplex este primul cinematograf din Romania cu fotolii ajustabile, care asigura cel mai inalt nivel de confort existent in timpul vizionarii.

O alta premiera adusa pe piata romaneasca de Grand Cinema Digiplex sunt cele doua ecrane gigantice asistate de sisteme digitale de sunet surround.

Cea mai noua tehnologie

Sala Grand ULTRA cu o capacitate de 500 de locuri este destinata celor care cauta cea mai impresionanta, captivanta si coplesitoare experienta cinematografica. Sala are cel mai larg ecran din tara si sistemul de sunet IOSONO, o retea de difuzoare speciale controlate de un software dedicat, capabila sa recreeze ambianta acustica multidimensionala a realitatii. IOSONO este cel mai complex si avansat sistem audio multi-dimensional din Europa la ora actuala si este o premiera in Romania.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.