Setari Cookie-uri

Se deschide Grand Cinema Digiplex

Baneasa Developments anunta cel mai asteptat eveniment al anului pe piata romaneasca a divertismentului cinematografic: deschiderea Grand Cinema Digiplex.

Sala Grand ULTRA ofera un nivel unic de confort si design. O atentie speciala a fost dedicata fotoliilor si finisajelor, inclusiv ecranului de tip „silver screen”, care le permite spectatorilor sa se bucure de o imagine exceptionala, datorita texturii speciale a ecranului. Grand ULTRA ofera o experienta cinematografica incredibila, care pur si simplu nu este disponibila in alta parte.

Dincolo de cinema

Pe langa experienta de varf oferita, Grand Cinema Digiplex se evidentiaza prin arhitectura sa unica si prin tehnologia de top care permit gazduirea de expozitii, spectacole, lansari de produse si conferinte de presa. Pentru prima data in Romania, Grand Cinema Digiplex prezinta Grand EPIKA, vedeta cinematografului, o sala cu 500 de locuri care incorporeaza facilitati precum scaunele ajustabile, care fac loc unor momente speciale: prezentari de moda, concerte, spectacole, stand-up comedy si multe altele.

De la echipamentele de conferinta pana la proiectiile in direct ale unor spectacole organizate in locatii aflate la distanta, Grand EPIKA transforma Grand Cinema Digiplex intr-un amplasament de clasa pentru evenimente si divertisment multimedia, un loc unic prin tehnologia disponibila si multifunctionalitatea sa.

Experienta premium este completata de EYE-FI Café Bar, un spatiu intim unde pot fi savurate in liniste bauturi si gustari, precum si un spatios si modern foaier care include sala de expozitii IMAGIKA, unde vor avea loc lansari de filme si unde artistii vor fi invitati sa isi expuna lucrarile.

Servicii premium

Salile VIP Grand STUDIOS au un design modern, servicii de primire, garderoba, un bar si lounge separat, precum si fotolii si canapele ajustabile si ultra-confortabile recreand comfortul propriului camin inglobate sub conceptul „living room”. Salile Grand STUDIOS le asigura o vizionare premium vizitatorilor dornici sa savureze placerea cinematografului total.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.