Setari Cookie-uri

Se deschide Grand Cinema Digiplex

Baneasa Developments anunta cel mai asteptat eveniment al anului pe piata romaneasca a divertismentului cinematografic: deschiderea Grand Cinema Digiplex.


Ali Ergun Ergen, CEO Baneasa Developments
, a declarat: “Acest cinematograf digital inovator este extraordinar nu doar pentru noi, ci si pentru comunitate, la fel pentru oras, dar si pentru intreaga industrie cinematografica din Romania. Credem ca acest proiect deschide calea pentru viitorul cinematografiei, prin faptul ca incurajeaza distribuitorii de film si studiourile sa furnizeze mai multe filme pentru piata romaneasca. Pe langa filme, conexiunile prin satelit ne permit sa oferim continut nou, de la muzica, sport, la spectacole de comedie, care impreuna alcatuiesc Grand Cinema Digiplex, cea mai importanta destinatie de divertisment si petrecere a timpului liber din oras.”

Mai mult, Grand Cinema Digiplex le va oferi vizitatorilor posibilitatea de a alege “locuri premium” in fiecare sala. Aceste fotolii ofera un nivel aditional de confort si spatiu suplimentar pentru picioare.

Alte inovatii sunt automatele de vanzare a biletelor aflate in Baneasa Shopping City, unde cinefilii isi vor putea cumpara biletele chiar in timp ce isi fac cumparaturile sau iau masa.

Ali Ergun Ergen, CEO al Baneasa Developments, a declarat: “Asteptam pe toata lumea pe 23 septembrie in superbul nostru cinematograf aflat in acest prestigios loc, Baneasa Shopping City, care atrage peste 18 milioane de vizitatori anual. Grand Cinema Digiplex s-a angajat sa-i ofere ceva special fiecarui vizitator, prin extinsa varietate de optiuni si experiente cinematografice. Vom crea un mediu special pentru toti clientii Grand Cinema Digiplex, care se vor putea relaxa si vor putea savura filmul dorit la un nivel de confort neegalat pana acum in Romania.”

Noul cinematograf se afla in Zona Comerciala Baneasa, iar accesul se va face direct pe la etajul intai al centrului comercial Baneasa Shopping City.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.grandcinemadigiplex.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.