Comunicat de presa

Unirea, liderul incontestabil in categoria margarinei pentru prajituri, a lansat pe piata un nou produs dedicat gospodinelor: Unirea Experta.

Reteta bazata pe un mix special de uleiuri si un continut ridicat de grasime de 75%, fac din Unirea Experta ingredientul ideal pentru prepararea deserturilor pretentioase, a cremelor fine si a foitajelor.

„Am testat produsul impreuna cu cateva consumatoare, iar reactiile acestora au fost peste masura asteptarilor lor. Toate au fost de acord ca foitajul s-a pastrat foarte pufos timp de mai multe zile, margarina nu a lasat apa, s-a omogenizat mult mai rapid, facand crema mult mai fina ca de obicei", a spus Andreea Toloaca, marketing manager Orkla Foods Romania.

Unirea Experta vine cu un ambalaj prietenos creat special pentru gospodine, prevazut cu o reteta de prajitura. Noul design este disponibil in doua variante de gramaj, atat la 250 g cat si la 500 g.

In perioada campaniei, 1 septembrie – 30 noiembrie 2011, consumatorii care folosesc Unirea Experta si nu sunt multumiti de calitatile produsului pot primi banii inapoi.

„Datorita succesului si performantei obtinute de reteta dezvoltata, am lansat produsul cu un program de tipul – Money back guaranteed. Astfel, in premiera pentru categoria de margarina, Unirea Experta va comunica direct pe pachet garantia reusitei retetelor sale", a completat Andreea Toloaca.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: