Setari Cookie-uri

Anim'est 2011 se pregateste de start!

In perioada 7-16 octombrie 2011, Bucurestiul va deveni din nou gazda proiectiilor celui mai important festival de film de animatie din Romania.

Comunicat de presa

aplicatie Smartphone Cea de-a sasea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est se pregateste de start! In perioada 7-16 octombrie 2011, Bucurestiul va deveni din nou gazda proiectiilor celui mai important festival de film de animatie din Romania. In premiera pentru peisajul festivalier autohton, aplicatia Prinde oaia!, disponibila, din 6 octombrie, pe site-ul oficial www.animest.ro, dar si in App Store/Android Market (sub numele de Layar), le ofera fanilor festivalului posesori de smartphone, pe langa programul complet al proiectiilor, posibilitatea de a castiga festival pass-uri, invitatii si tricouri Anim'est “prinzand” oile 3D raspandite prin oras.

Deschiderea oficiala a Anim’est 2011 are loc vineri, 7 octombrie, de la ora 19:00, la Cinema Patria, cu proiectia, in premiera nationala, a primului lungmetraj animat romanesc produs in ultimii 20 de ani si una dintre cele mai asteptate pelicule autohtone ale anului: Crulic – drumul spre dincolo (r. Anca Damian, Romania – Polonia, 2011). Inaintea proiectiei filmului, publicul Anim'est va putea urmari pe marele ecran produsele si imagini de making of de la prima editie Animation Worksheep – atelierul de film de animatie organizat de Anim'est in luna aprilie – in prezenta cursantilor, dar si a trainerilor Dragos Stefan, Dan Panaitescu si Sergiu Negulici.

Citește și:

imagine Crulic Dupa proiectie, spectatorii prezenti la Gala de Deschidere vor avea intalnire cu echipa filmului: regizoarea si producatoarea, Anca Damian, co-producatorul polonez Arkadiusz Wojnarowski, protagonistul filmului Vlad Ivanov, animatorii Dan Panaitescu, Dragos Stefan, Raluca Popa, Roxana Bentu, Tuliu Olteanu, Andrei Saraliischi, Vlad Pascanu si monteurul Catalin Cristutiu.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.