Setari Cookie-uri

Anim'est 2011 se pregateste de start!

In perioada 7-16 octombrie 2011, Bucurestiul va deveni din nou gazda proiectiilor celui mai important festival de film de animatie din Romania.

Animatorul canadian Steven Woloshen, membru al juriului sectiunilor Film Studentesc, Film Romanesc si Balkanimation, isi prezinta filmele de scurtmetraj sambata, 8 octombrie, de la ora 18:00, la Cinema Union. Weekend-ul Anim'est culmineaza cu proiectia superproductiei 9 (SUA, 2009): duminica, 9 octombrie, de la ora 20:30, la Cinema Patria, publicul Anim'est putand urmari lungmetrajul produs de Tim Burton, avandu-i in rolurile principale pe Elijah Wood, Jennifer Connely, Christopher Plummer sau Martin Landau. Animatorul Invitat al Anim'est 2011, Shane Acker, isi va prezenta lungmetrajul, pe scena celui mai mare cinematograf din Bucuresti.

Abonamentele (Festival Pass), Biletele de 10 proiectii, dar si Biletele Individuale pentru Galele de Deschidere si Inchidere ale Anim'est 2011 s-au pus in vanzare in reteaua Ticketfan.ro – online, pe site-ul www.ticketfan.ro, dar si in magazinele Flanco din toata tara si Libraria Engleza Anthony Frost din Bucuresti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.