Comunicat de presa

Magia stropilor de ploaie, joaca vantului din parul tau sau norii pufosi de pe cer au devenit toamna aceasta sursa ta de inspiratie. Te-ai jucat in parc cu frunzele aurii, ai inlocuit miscarea de dimineata cu un dans energic si te-ai lasat vrajita de o carte buna, pana tarziu in noapte.

Beko iti dezvaluie tainele toamnei printr-un produs inovator care te scapa de grija curateniei si iti ofera mai mult timp liber, doar pentru tine. Cu o tehnologie neobisnuit de ingenioasa, masina de spalat vase Beko Smart Blue, iti pune la dispozitie o serie de programe de spalare care se adapteaza cu usurinta oricarui stil de viata.

Datorita programului Extra-Hygiene, masina Smart Blue asigura o curatare perfecta si o igienizare impecabila, prin distrugerea bacteriilor si microorganismelor in proportie de 99,99%. Daca esti in graba, selecteaza programul Quick&Clean pentru mai multa eficienta, iar pentru spalarea sticlei delicate si a portelanului, simultan cu vasele foarte murdare, selecteaza programul Active Wash si vei beneficia de o curatare eficace si in deplina siguranta pentru vasele tale.

In plus, pe langa functiile speciale, masina de spalat vase Beko Smart Blue se remarca printr-un design inovator cu muchii fatetate si display electronic, eficienta si volumetrie sporita, ce asigura o experienta totala a confortului si elegantei.

Lasa-te sedusa intr-un vis de toamna, in care timpul este aliatul tau.
Beko Smart Blue DFN 6833
CARACTERISTICI
Clasa energetica: A+
Eficienta de spalare: A
Eficienta de uscare: A
Consum apa(l): 10
Consum energetic(kWh): 0.94
Nivel de zgomot(db): 45
Dimensiuni (HxLxA): 85x59.8x57 cm
Capacitate (numar seturi): 13
Durata program (min): 30-171
Afisaj electronic LCD
PERFORMANTA

Indicator clatire suplimentara: mecanic

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: