Setari Cookie-uri

Au inceput inscrierile pentru cea de-a treia sesiune a cursurilor Universul DallesGo

Universul DallesGo isi deschide larg portile pentru a treia generatie de cursanti. Din noiembrie, intr-o locatie noua!

Comunicat de presa

Universul DallesGo este un proiect cultural care introduce metode contemporane in zona cursurilor profesionale. Editie cu editie, am creat un produs de top, cu profesori care exceleaza in domeniile lor si se bucura de recunoastere publica. Profesionisti cu cariere exemplare isi ofera, in cadrul cursurilor, disponibilitatea de a transmite mai departe secretele meseriilor lor.

Universul DallesGo isi deschide larg portile pentru a treia generatie de cursanti. Din noiembrie, intr-o locatie noua! Cursurile urmeaza sa fie gazduite in Palatul Universul, cladire bucuresteana cu mostenire istorica si culturala, ridicata la initiativa directorului Stelian Popescu (1875 - 1953), care a dorit sa creeze un sediu modern pentru ziarul Universul, la acea perioada, cel mai titrat ziar din Romania. Sala Studio si Sala DaVinci devin locul de intalnire al oamenilor creativi si pasionati, al celor care isi doresc sa fie in pas cu moda, cu arta, si cu tot ceea ce presupune ideea de contemporaneitate.

Citește și:


Bucuresti, octombrie 2011 – Universul DallesGo a demarat promovarea si inscrierile pentru sesiunea de toamna si adauga in programa, pe langa cursurile deja consacrate, cursurile avansate pentru MAKE-UP si STILISM & TENDINTE IN MODA, precum si un nou concept de curs, Home Improvement & Do It Yourself.

HOME IMPROVEMENT & DIY (Do It Yourself) – destinat celor care isi doresc sa afle, pas cu pas, cum se concepe si se pune in practica o amenajare de interior reusita si personalizata. La finalul celor 12 saptamani, cursantii vor reusi sa schiteze un plan coerent de imbunatatire a propriei locuinte, sub indrumarea Andreei Muresan, ale carei preocupari se leaga de domeniul amenajarilor interioare de aproape 17 ani. In plus, participantii vor fi initiati in tainele materialelor si uneltelor necesare pentru reconditionarea pieselor vechi de mobilier sau accesorii. In cadrul workshopurilor, se vor realiza lucrari handmade de catre participantii care doresc sa imprime obiectelor din casa amprenta personala si urmaresc sa afle cum pot reda un suflu nou obiectelor vechi de mobilier. Partener: Bosch – Dremel.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.