Setari Cookie-uri

Au inceput inscrierile pentru cea de-a treia sesiune a cursurilor Universul DallesGo

Universul DallesGo isi deschide larg portile pentru a treia generatie de cursanti. Din noiembrie, intr-o locatie noua!

DESIGN INTERIOR Arh. GIUSEPPE LABIANCA, florentin, pasionat de arte, sustine aceasta serie de cursuri dedicate designului interior. Cursul ofera ocazia de a invata si a pune in practica regulile universale, dar si de a le incalca in buna cunostinta de cauza. Pe langa workshop-urile “how to”, cursantii vor invata despre culori, materiale, texturi, etc.

FOTOGRAFIE – Unul dintre cei mai apreciati fotografi de moda de la noi, SEBASTIAN ENACHE, a reusit sa faca din intalnirile de la curs adevarate spectacole. Cursantii vor parcurge 12 saptamani de workshopuri de tehnica si arta fotografica. La capitolul tehnica foto, accentul cade pe setarile camerei si pe iluminare, iar in cazul artei fotografice, compozitia si incadrarea sunt tematicile principale ale cursului. Fotografii amatori vor putea sa-si imbunatateasca stilul si calitatea imaginilor exersand intr-un studio foto profesionist.

Citește și:

RELATII PUBLICE – RALUCA ANTONESCU are experienta in domeniul relatiilor publice de peste zece ani. Dupa ce a lucrat cu succes intr-o firma de PR pentru companii de FMCG si cu profil financiar, a decis sa porneasca pe cont propriu si a fondat propria firma de relatii publice, dedicata in special clientilor din domeniile design arhitectura si constructii. De cativa ani si-a castigat reputatia ca fiind unul dintre promotorii arhitectilor pe care ii aduce in atentia publicului prin proiecte speciale memorabile. Raluca este un spirit activ, cu un fler exceptional in detectarea si formarea talentelor. Ea sustine un curs introductiv in secretele relatiilor publice, corporate affairs, lobby, B2B, fund-raising, sponsorship audit, identificarea canalelor alternative de comunicare, etc.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.