Setari Cookie-uri

Au inceput inscrierile pentru cea de-a treia sesiune a cursurilor Universul DallesGo

Universul DallesGo isi deschide larg portile pentru a treia generatie de cursanti. Din noiembrie, intr-o locatie noua!

« Organizam aceste cursuri pentru cei pasionati de domeniul modei, fotografiei, PR-ului si designului interior si care isi doresc sa isi largeasca optiunile profesionale », declara Cristian Banica, manager Universul DallesGO. « Inregistram, de la editie la editie, un interes sporit pentru aceste domenii. Cursurile Universul DallesGo se adreseaza atat pasionatilor, cat si persoanelor animate de provocari profesionale. Cautam, de asemenea, sa cultivam talente si sa le promovam. » a adaugat acesta.

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studentilor, dar si al profesionistilor, toate incepand cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale, incepand cu data de 15 noiembrie 2011.

Cursurile Universul DallesGo, cu exceptia modulelor de AVANSATI, costa 1.200 RON. Un curs avansat de MAKE-UP costa 2.000 RON, iar un curs avansat de STILISM & TENDINTE (IN MODA) costa 1.500 RON.

Cursantii care la inscriere achita integral plata cursului beneficiaza de o reducere de 10%. In cazul inscrierii la doua dintre cursurile Universul DallesGo este oferita o reducere de 25 %.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.