Setari Cookie-uri

Au inceput inscrierile pentru cea de-a treia sesiune a cursurilor Universul DallesGo

Universul DallesGo isi deschide larg portile pentru a treia generatie de cursanti. Din noiembrie, intr-o locatie noua!

STILISM & TENDINTE IN MODA – Stilistul MARIAN PALIE, recunoscut in domeniul sau, va sustine in continuare cele 12 sesiuni saptamanale module, destinate celor care isi doresc sa isi inceapa cariera de stilist defashion sau celor care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimenare. Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil.

Stilism si tendinte in moda STILISM & TENDINTE IN MODA – modulul avansati printr-un program dinamic si interactiv, cursantii vor avea ocazia sa acumuleze noi experiente in domeniul tendintelor si stilismului care le vor accelera formarea profesionala. Fiecare workshop exploreaza potentialul de dezvoltare al cursantilor, acestia avand oportunitatea de a-si diversifica formele de expresie. Scopul este cultivarea talentului lor creativ si a simtului estetic. Propunerile neconventionale si inspirate sunt cele asteptate din partea participantilor. Programa cursului este special conceputa pentru pregatirea viitorilor consultanti de imagine si stil. Vei face cunostinta cu echipe profesionale din industrie, vei efectua vizite de lucru in ateliere de design si in fabrici ale unora dintre cei mai importanti producatori de textile si marochinarie, avand ocazia sa iti construiesti un portofoliu personal.

Citește și:

MAKE-UP – Sustinut de ALINA BRAILESCU, make-up artist cu o cariera indelungata si spectaculoasa in domeniu. Cursul de make-up permite cursantilor sa descopere detaliile fizionomiei si modul in care trasaturile pot fi estompate sau puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului. Partenerul oficial Melkior pune la dispozitia cursantilor produse cosmetice profesionale din gama Peggy Sage.

MAKE-UP – modulul avansati oferaoportunitatea specializarii profesionale, acordand la finalul celor 12 sesiuni saptamanale diplome acreditate si posibilitatea achizitionarii de kit-uri profesionale Peggy Sage (cu discount), oferite de catre partenerul Melkior. Persoanele care isi doresc o cariera de make-up artist vor invata tehnici avansate de machiaj profesional folosite in cadrul prezentarilor de moda, sedintelor foto, in show-urile televizate, in productia clipurilor muzicale, in teatru si in cinematografie. Fiecare cursant va beneficia in ultimul curs de un shooting foto realizat de un fotograf de moda experimentat. Modele profesioniste vor participa la sesiunea de make-up.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.