Comunicat de presa

Cu mare tristete anuntam faptul ca John Halewood s-a stins din viata sambata 15 octombrie 2011.

Andy Smallman, Directorul General Halewood International Limited, a declarat: "In aceste momente toate gandurile noastre se indreapta catre familie si prieteni, carora le trimitem cele mai sincere condoleante. Rugam ca intimitatea familiei sa fie respectata in aceste momente dificile.“

“Sunt sigur ca vorbesc in numele tuturor colegilor cand spun ca John ne va lipsi."

Domnul Smallman a adaugat: "De peste 30 ani, John a fost inspiratia si forta antreprenoriala din spatele grupului Halewood International. Bordul Halewood International Holdings va continua sa se asigure ca spiritul de pionierat si determinarea vor ramane parte integranta a modului in care noi facem afaceri. Din partea bordului si al intregii echipe, as vrea sa multumesc clientilor si furnizorilor nostri pentru sprijinul lor.”

Dan Muntean, Director General al Grupului Halewood Romania a declarat: “John Halewood a indragit mult Romania si a avut o contributie enorma la renasterea vinurilor romanesti si la promovarea lor in arena internationala. Prin echipa noastra vom avea grija ca viziunea si spiritul acestor eforturi sa continue si sa se intareasca.”

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: