Setari Cookie-uri

Romanii ies la masa la restaurant pentru a fi serviti si pentru a socializa

Cel mai nou studiu al Unilever Food Solutions despre obiceiurile si experientele romanilor cand iau masa in oras* arata care sunt motivele pentru care romanii ies la masa in oras, precum si diferentele dintre atitudinile barbatilor si ale femeilor legate de servirea mesei.

** Raportul Global cu privire la meniuri: Ce contine mancarea dumneavoastra si Studiul Bucatarii sustenabile: Cum reducem deseurile alimentare - cel de-al doilea Raport Global “Bucatarii Sustenabile: Cum reducem reziduurile alimentare” a fost realizat de BrainJuicer, in parteneriat cu Salt PR, pe baza unui chestionar aplicat unui numar de 3.500 de respondenti din sapte tari (Statele Unite, Marea Britanie, China, Germania, Rusia, Brazilia si Turcia), care mananca in oras cel putin o data pe saptamana.

***Raportul citeaza un studiu intocmit in 2010 de Asociatia Restaurantelor Sustenabile (Sustainable Restaurant Association).

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.