Setari Cookie-uri

Atuul frumusetii in ingredientele naturii

Uleiul de argan in combinatie cu extractul de fruct de brusture, aloe vera, musetel si ulei de jojoba, reprezinta un cumul perfect de secrete stravechi ale naturii care iti vor oferi o piele frumoasa si sanatoasa, mai ales in timpul iernii cand tenul are nevoie de o atentie speciala si de ingrediente puternic hidratante!

Comunicat de presa

Puterea ingredientelor naturale a fost descoperita de mii de ani de femei din toate colturile lumii si din toate timpurile, iar astazi a devenit un adevarat stil de viata. Uleiul de argan in combinatie cu extractul de fruct de brusture, aloe vera, musetel si ulei de jojoba, reprezinta un cumul perfect de secrete stravechi ale naturii care iti vor oferi o piele frumoasa si sanatoasa, mai ales in timpul iernii cand tenul are nevoie de o atentie speciala si de ingrediente puternic hidratante!

Ulei de argan

ulei de argan Uleiul de argan este vechi de cateva milenii si este recunoscut pentru efectele sale regenerante si revitalizante. La inceput, arborele de argan crestea in toata Europa de Sud si Africa de Nord. Acum el mai este cultivat doar pe o fasie exotica de pamant marocan. Uleiul de argan este bogat in acizi grasi omega 6 si 9, care refac bariera naturala de protectie a pielii, ducand astfel la fermitatea si supletea pielii. Contine de 3 ori mai multa vitamina E decat uleiul de masline si actioneaza ca un antioxidant natural impotriva radicalilor liberi. Inca de la primele aplicari, uleiul de argan are un efect remarcabil de crestere a fermitatii pielii, fiind partenerul natural al frumusetii. Uleiul de argan este atat de pretios incat la nivel mondial este cunoscut ca fiind aurul lichid al Marocului, iar copacul din care provine creste acum intr-o rezervatie naturala intrata deja in patrimoniul international.

Extract de fruct de brusture

extract de fruct de brusture Petalele intens violete ale florii de brusture ascund si ele un ingredient minune. Arctiina stimuleaza in mod eficient productia de colagen la nivelul pielii, redand putere fibroblastelor. Acestea sunt celule aflate la nivelul tesutul conjunctiv, responsabile cu sintetizarea colagenului, o abilitate pe care si-o pierd progesiv o data cu inaintarea in varsta. Colagenul ajuta la tonifierea pielii si la fermitatea conturului fetei. Extractul de floare de brusture folosit in gama anti-rid NIVEA pure & natural provine din cultura bio din regiunea Zappendorf, Germania.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.