Setari Cookie-uri

Atuul frumusetii in ingredientele naturii

Uleiul de argan in combinatie cu extractul de fruct de brusture, aloe vera, musetel si ulei de jojoba, reprezinta un cumul perfect de secrete stravechi ale naturii care iti vor oferi o piele frumoasa si sanatoasa, mai ales in timpul iernii cand tenul are nevoie de o atentie speciala si de ingrediente puternic hidratante!

Lotiune de corp NIVEA pure & natural - pastreaza echilibrul natural al pielii, oferindu-i o hidratare de durata, multumita uleiului de argan in combinatie cu cel de jojoba. Lotiunea se absoarbe rapid si lasa pielea fina si catifelata. Pret recomandat: 17,45 RON (250ml); 22,20 RON (400ml)

Crema de maini NIVEA pure & natural hidrateaza puternic pielea mainilor tale, datorita uleiului de argan. Aceasta reface si pastreaza filmul hidrolipidic al pielii constant agresate de frig, poluare sau detergenti. Pret recomandat: 11,05 RON.

Deodorant NIVEA pure & natural action
asigura un grad ridicat de protectie multumita Bio-Florinei (puternic ingredient activ cu proprietati antibacteriene). Descoperita in regiunile tropicale ale Braziliei, Bio-Florina previne mirosul neplacut al transpiratiei. Deodorantele pure & natural respecta proprietatile naturale ale pielii si asigura 100% protectie pentru intreaga zi. Este disponibil in toate cele 3 forme de aplicare, spray, roll-on si stick si iti propune un parfum proaspat de iasomie. Pret recomandat: 11,67 RON (spray), 12,4 RON (roll-on), 11,67 RON (stick)

Balsam de buze NIVEA pure & natural Camomille & Calendula – cu unt de shea si ulei de jojoba alaturi de extracte de galbenele si musetel raspunde nevoilor pielii buzelor, pastrandu-le catifelate si sanatoase. Pret recomandat: 10,03 RON

Balsam de buze NIVEA pure & natural Olive & Lemon – cu unt de shea si ulei de jojoba, ulei de masline si extract de lamaie, balsamul de buze NIVEA pure & natural Olive & Lemon le ofera buzelor ingrijirea de care au nevoie in fiecare zi. Pret recomandat: 10,03 RON

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.