Setari Cookie-uri

Atuul frumusetii in ingredientele naturii

Uleiul de argan in combinatie cu extractul de fruct de brusture, aloe vera, musetel si ulei de jojoba, reprezinta un cumul perfect de secrete stravechi ale naturii care iti vor oferi o piele frumoasa si sanatoasa, mai ales in timpul iernii cand tenul are nevoie de o atentie speciala si de ingrediente puternic hidratante!

Aloe Vera

Aloe Vera Revelata lumii de catre egipteni, se spune ca aloe vera era insasi secretul frumusetii Cleopatrei, careia i se aplica, pe tot corpul, gel din tulpinile plantei. Esenienii, o secta israelita, consumau frecvent acest gel, iar istoricii povestesc ca ei traiau si 125 de ani. Cristofor Columb o purta peste oceane ca sa aiba o sursa permanenta de hidratare la indemana echipajului. Gelul de aloe vera este bogat in vitamine, saruri minerale, aminoacizi si enzime. Aplicat pe piele, are efect imediat de hidratare si ajuta in procesul de regenerare al celulelor. Avand acelasi pH cu pielea, planta are proprietati remarcabile de cicatrizare si vindecare.

Musetel

musetel Virtutile musetelului nu se opresc la prospetimea ceaiului, planta fiind un aliat deosebit pentru pielea uscata si sensibila. Musetelul a fost folosit de-a lungul timpul in cazul a cel putin 100 de probleme de sanatate si este recunoscut pentru proprietatile sale de protejare, antiseptice, antiinflamatorii si antiiritante, ajutand la redobandirea echilibrului natural al pielii. Sub actiunea sa, pielea redevine moale si catifelata, fara pete de roseata sau iritatii. Prin continutul de flavonozi si uleiuri esentiale, musetelul calmeaza pielea sensibila, iar puterea sa antioxidanta actioneaza ca un scut impotriva radicalilor liberi.

Ulei de Jojoba

Jojoba Uleiul de jojoba este o ceara lichida, extrasa din semintele unei plante care iubeste caldura desertului american si careia mexicanii i-au spus jojoba. Folosita in trecut chiar ca moneda de schimb, uleiul de jojoba e renumit astazi pentru efectele de protejare si catifelare a pielii. Este un hidratant ideal, bogat in minerale si nutrienti revitalizanti. Sub actiunea sa, pielea este protejata si devine placuta si catifelata la atingere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.