Setari Cookie-uri

Stop, sanatatea ta conteaza!

Pentru ca vrem sa incepi anul in forma maxima, ti-am pregatit in farmaciile Help Net, solutii eficiente, pentru o sanatate ca pe roate. Cumpara produse din lista celor selectionate*, in valoare de minimum 57 de lei si primesti o pereche de manusi sic

Comunicat de presa

Tuse, raceala, gripa, nas infundat, dureri in gat, imunitate si energie scazuta, arsuri gastrice, tulburari de tranzit, balonare, dureri articulare etc. Cu siguranta, macar o data te-ai confruntat cu oricare din aceste probleme care iti afecteaza organismul si iti alunga buna dispozitie.

Pentru ca vrem sa incepi anul in forma maxima, ti-am pregatit in farmaciile Help Net, solutii eficiente, pentru o sanatate ca pe roate. Cumpara produse din lista celor selectionate*, in valoare de minimum 57 de lei si primesti o pereche de manusi sic, cadoul ideal pentru confortul si frumusetea mainilor tale. Consulta pe www.helpnet.ro lista produselor care fac parte din promotie.

Si nu uita in sezonul rece de odihna, imbracamintea adecvata, vaccinarea antigripala si de alimentatia bogata in vitamine, minerale si in lichide. Pentru un sistem imunitar puternic, o digestie usoara si un organism plin de energie.

Recomandarile noastre:


GRINTUSS SIROP PENTRU ADULTI SI COPII (210 g)
Grintuss Sirop pentru Adulti este un sirop expectorant si antispastic (antiinflamator), indicat in afectiunile respiratorii acute si cronice corelate cu tuse productiva. Mai mult, Grintuss are un efect antiseptic si stimuleaza apararea locala (inhiband dezvoltarea agentilor microbieni).

Grintuss pentru copii este un sirop 100% NATURAL, pe baza de plante atent selectionate, provenite din agricultura biologica. Formula sa, imbogatita cu uleiuri esentiale de menta si eucalipt, completeaza eficienta principiilor active, conferind produsului un gust placut, special pentru copii.
39,24 lei

Salvigol SALVIGOL BIO PENTRU ADULTI (30 cps)
Salvigol tablete este un adjuvant specific in tratamentul iritatiilor gatului, avand o actiune protectoare si atenuand simptomele specifice, precum dificultati la deglutitie si senzatii de uscaciune, arsura sau durere. Datorita actiunii sale, Salvigol tablete calmeaza durerea de gat, un simptom al gatului iritat, asociat intotdeauna faringitelor si amigdalitelor, fiind de asemenea recomandat persoanelor expuse actiunii agentilor externi agresivi precuum frig, fum de tigara, noxe. Salvigol tablete este un produs folosind exclusiv substante active vegetale si procese de extragere si concentrare inovatoare, care asigura pastrarea calitatilor fitocomplexului si garanteaza formula sa 100% naturala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.