Setari Cookie-uri

Stop, sanatatea ta conteaza!

Pentru ca vrem sa incepi anul in forma maxima, ti-am pregatit in farmaciile Help Net, solutii eficiente, pentru o sanatate ca pe roate. Cumpara produse din lista celor selectionate*, in valoare de minimum 57 de lei si primesti o pereche de manusi sic

30,99 lei

Vitamax VITAMAX (15 cps)
Vitamax contine grupe de ingrediente active si 23 din cele mai importante vitamine, minerale si oligoelemente, atent selectate pentru actiunile lor sinergice, profilactice si terapeutice, necesare mentinerii si/sau ameliorarii functiilor organismului, fiind un preparat vitaminic potrivit pentru toate varstele, indiferent de sex.
32,30 lei

Tantrum Protect TANTUM PROTECT SPRAY NAZAL (15 ml)
Restabileste functiile naturale ale nasului si contine Hydeal -D ,un ester al acidului hialuronic, ale carui proprietati de aderenta la mucoasa nazala au fost recent evidentiate. Pulverizat peste suprafata mucoasei, acesta absoarbe o cantitate semnificativa de fluide eliminate si formeaza un invelis protector, favorizand functionarea normala a mucoasei nazale.
24,70 lei

CETEBE IMMUNITY VITAMINA C SI ZINC (30 cps)
Cetebe C Immunity Plus este special conceput pentru a furniza treptat Cetebe vitamina C impreuna cu zincul, pe durata a 8 - 12 ore. Printre avantajele oferite de o simpla capsula de Cetebe C Immunity Plus se numara intarirea sistemului imunitar, neutralizarea radicalilor liberi (agenti care fragilizeaza corpul, atacand molecule esentiale, printre care ADN-ul), reducerea severitatii si duratei simptomelor din raceala.
27,50 lei

SUPRADYN ENERGY
Supradyn Energy Supradyn Energy contine o combinatie speciala de vitamine, minerale şi oligoelemente care aduc organismului aportul zilnic de energie. Aportul mare de vitamina C, B mentin si regleaza metabolismul. Este recomandat pentru stress, oboseala sporita si epuizare.
21,60 lei

Preturi speciale, valabile pentru posesorii cardului de fidelitate Help Net.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.