Setari Cookie-uri

Shakti, o oaza de pace in Bucuresti

Centrul Shakti este locul in care va puteti ingriji de aspectul fizic dar, in acelasi timp, aveti ocazia de a va regasi echilibrul interior.

Comunicat de presa

La un minut distanta de vacarmul uneia din cele mai agitate zone ale Bucurestiului - Piata Romana, chiar in fata Liceului German veti gasi o cladire superba, un melanj plin de rafinament si eleganta a stilurilor arhitecturale de inceput de secol X.

Acest loc de poveste, desprins din romanele de odinioara se numeste Shakti. O oaza de pace intr-un Bucuresti atat de agitat. In cultura sanscrita, Shakti este sursa primordiala a tuturor lucrurilor, principiul universal al energiei, puterii si al creativitatii. Centrul Shakti este locul in care va puteti ingriji de aspectul fizic dar, in acelasi timp, aveti ocazia de a va regasi echilibrul interior.


Atmosfera este una inedita, timpul petrecut in centrul nostru va va transporta pe un taram al linistii interioare si al armoniei.

A exprima Shakti inseamna sa fii liber si impacat cu ceea ce esti si sa-ti atingi potenialul cel mai inalt”. Pornind de la acest gand, Centrul Shakti propune o abordare complexa clientilor sai: centrul va propune servicii de coafura, manichiura, pedichiura si cosmetica. Pentru a va ingriji de sanatatea fizica puteti beneficia de terapii reiki, terapiile florale Bach, homeopatie si acupunctura, iar pentru echilibrul psihoemotional, sedinte de coaching, art terapie si dezvoltare personala.


Serviciile Shakti


-Coaching / Dezvoltare personala

European Coaching Institute (ECI) defineste coaching-ul drept un proces care “il ajuta pe client sa renunte la ceea ce este acum pentru a deveni ceea ce isi doreste sa devina”.

Acest parteneriat te ajuta sa-ti clarifici ce esti azi si ce ai vrea sa devii, unde esti azi in viata ta si unde ai vrea sa fii in viitor, ce anume te tine acolo unde esti azi, care-ti sunt valorile, care este versiunea ta cea mai buna etc. Acest proces este orientat spre solutie, actiune si viitor, ceea ce va duce la cresterea calitatii vietii. Aici intervine si delimitarea dintre coaching si terapie care se poate orienta spre trecut si care vizeaza tranzitia de la o stare disfunctionala la o stare functionala. Coaching-ul, la randul sau are ca scop trecerea de la o stare functionala la una optima, la o stare de performanta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.