Setari Cookie-uri

Shakti, o oaza de pace in Bucuresti

Centrul Shakti este locul in care va puteti ingriji de aspectul fizic dar, in acelasi timp, aveti ocazia de a va regasi echilibrul interior.

- Masajul facial

Magicul efect al masajului ayurvedic facial este reprezentat de aducerea frumusetii interioare inspre exterior. El se realizeaza pe brate, decolteu, gat si fata, stimuland centrii energetici si secand, unde este cazul, izvorul de tristete care umbreste chipul.


- Reiki, tratament si spiritualitate

Renumita, insa de putini inteleasa, metoda Reiki este cunoscuta mai ales pentru valentele terapeutice de tratare si prevenire a multor afectiuni. Cand te doare ceva, in mod spontan pui mana peste locul dureros, pentru alinare. Bazandu-se pe atingere si pe o filozofie a naturalului, metoda Reiki a fost descoperita in secolul trecut de Mikao Usui. A numit aceasta metoda „Usui Reiki Shiki Ryoho” – „Sistemul lui Usui de tratare prin Energia Universala a Vietii”.

Capacitate de a accesa Reiki este conferita in urma unei proceduri exacte, numita Initiere, prin care Profesorul/Maestrul, sprijina si invata elevul sa acceseze aceasta vibratie a Fortei de Vindecare Universale. Metoda de Reiki a lui Usui se bazeaza pe doi piloni: practicarea auto-tratamentului (aplicarea palmelor intr-o anumita ordine, pe propriul corp). Al doilea pilon al metodei Reiki il constituie practicarea si trairea zilnica a Principiilor Reiki.

Cele cinci Principii Reiki sunt: astazi nu te infuria, astazi nu te ingrijora, astazi fii recunoscator, astazi munceste cu sarguinta, astazi fii bun cu ceilalti. Fiecare practicant Reiki este Initiat de un Maestru Reiki, care a fost el insusi initiat si invatat in mod direct si nemijlocit de catre un alt Maestru Reiki, si tot asa, intr-o Linie neintrerupta, pana la Mikao Usui. Acest proces de Initiere este invatat doar de cei ce ating nivelul de Profesor/Maestru, ceilalti practicanti putand sa acceseze Reiki, fara insa a putea Initia pe altcineva. Consultant de specialitate: Mihai Albu, Maestru Reiki.

Centrul Shakti – mind, body & soul
Str. Nicolae Beldiceanu nr. 7, Sector 1, Bucuresti; 0755.069.569.
www.shakti.com.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.