Setari Cookie-uri

Shakti, o oaza de pace in Bucuresti

Centrul Shakti este locul in care va puteti ingriji de aspectul fizic dar, in acelasi timp, aveti ocazia de a va regasi echilibrul interior.

In societatile de consum actuale, noi nu avem intotdeauna timpul necesar pentru a ne interoga asupra a ceea ce este cel mai potrivit pentru fiecare dintre noi, pentru a lasa glasul interior sa ne spuna care sunt dorintele noastre cele mai profunde si care ne sunt nevoile. Si aici rolul si importanta unui coach este determinanta. Sedintele de coaching pot reprezenta ocazia acelei intalniri cu glasul interior, e momentul pe care ni-l putem oferi fiecare pentru ‘igiena sufletului’, atat in scopul de a aduce mai multa lumina in situatii in care suntem pierduti cat si pentru a mari intensitatea unor culori care sunt deja in noi pentru a le aduce la maxima lor stralucire.

- Masajul Ayurvedic

Masajul Ayurvedic, dincolo de numele ce l-ar plasa ori in trecut, ori in alt spatiu geografic, este un masaj realizat cu intentie, implicand in primul rand armonizarea energetica a celui masat prin detensionare, dar mai ales prin binecuvantarea sa prin ganduri, vibratii, energii si adierea mainilor.



In definitiv, ayurveda inseamna Arta Vietii, iar masajul ayurvedic nu poate fi decat un ritual care face ca viata sa curga mai armonios prin trupul, mintea si sufletul celui ce beneficiaza de aceasta tehnica straveche, atat de iubita si folosita in prezent.

Masajul Ayurvedic se executa pe tesuturile moi ale corpului (muschi), direct pe piele, folosind uleiuri calde de argan, masline sau migdale dulci etc, toate organice, urmarind atent raspunsul zonelor reflexe, a punctelor de pe meridianele energetice si a marnelor (marnele sunt intesectii ale muschilor cu tendoane si terminatiuni nervoase). De asemenea, prin masaj se executa diverse manevre de mobilizare a articulatiilor fixe, semimobile si mobile ce ajuta la reducere rigiditatii organismului, aducand un aport de elasticitate si gratie.

Inca de la intrarea in salonul de masaj, mirosurile raspandite de esentele de trandafir, busuioc, cimbrisor, lamaie verde te imbie la relaxare, avand un efect deosebit asupra sistemului vegetativ. Culorile si muzica sublima sunt cadrul ideal pentru inceperea unei calatorii in care cu fiecare pas te poti apropia mai mult de spatiul sacru al inimii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.