Setari Cookie-uri

Un somn perfect cu noile saltele Dormeo Octaspring

De asemenea, studiul comandat de Studio Moderna a relevat faptul ca mai mult de un sfert dintre romani au probleme cu somnul, un factor decisiv asupra calitatii somnului fiind si tipul saltelei pe care se doarme - un subiect prea putin discutat pana in prezent.

Dormeo Octaspring 8000

Octaspring 3000 este alcatuita dintr-un singur nivel de elemente Octaspring ce formeaza 162 de puncte de sustinere distribuite in 3 zone distincte de confort in functie de greutatea corpului. O inovatie in domeniu este si nucleul dublu reversibil, astfel incat partenerii de somn pot alege nivele diferite de duritate, cu o singura saltea. Inaltimea totala este de 16 cm.

Octaspring 6000 este realizata din 2 straturi de elemente Octaspring ce formeaza 324 puncte diferite de sustinere ce absorb presiunea si 3 zone de confort. Acestea sunt imbracate in materiale de calitate superioara - spuma Ecocell si spuma cu memorie pentru confort deosebit. Este prevazuta cu nucleu dublu reversibil iar inaltimea totala este de 20 cm.

Dormeo Octaspring 8000 Octaspring 8000 este varful de gama datorita adaugarii elementelor Octaspring din spuma cu memorie ce vor asigura un confort de neegalat. Modelul Octaspring 8000 este alcatuit din 3 straturi ce formeaza 486 puncte diferite de adaptabilitate si 5 zone de confort. Husa saltelei este imbogatita cu vascoza si casmir pentru o senzatie de rasfat total. Inaltimea totala este de 28 cm.

Toate cele 3 tipuri de saltele sunt fabricate in Belgia si asamblate in Italia. Datorita durabilitatii acestora, au un termen de garantie foarte mare: 15 ani pentru Octaspring 3000 si cate 20 de ani de garantie pentru Octaspring 6000 si Octaspring 8000.

Pernele din colectia Octaspring respecta fizionomia corpului si sustin perfect zona cervicala, pentru un somn confortabil si sanatos, intr-o pozitie corecta si fara puncte de presiune.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.