Setari Cookie-uri

Elancyl lanseaza produsul revolutionar Cellu Slim

Elancyl lanseaza Cellu Slim, un concept revolutionar de remodelare corporala.

Comunicat de Presa



Elancyl, un brand pionier si simbol al expertizei si eficacitatii, isi respecta promisiunile si anul acesta si lanseaza Cellu Slim, un concept revolutionar de remodelare corporala. Noul produs garanteaza tonifierea corpului, fermitatea pielii si eliminarea celulitei prin aplicarea tratamentului o singura data pe zi.

Cellu Slim este un nou concept unic, un produs impotriva celulitei incrustate, care imbina cecropia, un arbore originar din America Latina și cafeina, intr-o formula inovatoare dezvoltata de laboratoarele Elancyl. Cele doua ingrediente active sunt capabile sa destocheze toate tipurile de grasime, chiar si pe cea mai rezistenta. In plus, noua gama contine ingrediente active complementare pentru un raspuns complet de remodelare si fermitate. Rezultatele sunt demonstrate in doar 7 zile de utilizare, netezirea pielii cu gropite este vizibila dupa 14 zile, iar rezultatele persista o luna dupa intreruperea tratamentului.




Cellu Slim se topeste la propriu pe piele si seduce consumatorii prin textura, culoare, parfum și timp de patrundere in piele. Pielea devine cu adevarat frumoasa: este improspatata, hidratata, supla si ofera o senzatie reala de confort, iar efectele se observa inca de la prima aplicare. Datorita formulei sale crono-programate, rezultatele se obtin printr-o singura aplicare pe zi, pentru 24 ore de eficacitate.


Ghidate de cunostintele fiziologice si de stapanirea mecanismelor de remodelare corporala, Laboratoarele Elancyl au inteles necesitatea de a controla perfect mecanismele celulei adipoase pentru a oferi o actiune completa, eficienta si durabila anti-celulita prin asocierea ingredientelor active complementare. Pe langa cecropia și cafeina, Cellu Slim contine o serie de alte ingrediente active:


- Florizina este un ingredient activ natural extras din ramurile de mar tanar, care are un rol major in controlul lipogenezei. Acest ingredient activ va reduce accesul zaharurilor in celula adipoasa.

- Xantoxilina este o molecula naturala extrasa din piperul de Sichuan, un arbore originar din China si Japonia, unde a fost utilizat multa vreme in medicina traditionala. Xantoxilina reduce dezvoltarea celulelor adipoase mature care pot stoca grasimea si blocheaza dezvoltarea unor noi celule de stocare, limitand astfel mecanismul de dezvoltare a celulitei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.