Comunicat de Presa

Toate fashionistele au descoperit de la Stilago ce se poarta in fiecare sezon, care sunt cele mai renumite si originale marci si cele mai bune reduceri in campanii limitate ca timp, ce piese vestimentare li se potrivesc sau ce stil le reprezinta cel mai bine.

Ele au avut la dispozitie peste 500 de marci internationale si s-au putut bucura de aceleasi articole vestimentare existente in vitrinele magazinelor din Milano, Paris sau New York , dar cu reducere de pana la 70% si fara a mai fi nevoite sa faca fata aglomeratiei din mall-uri.

Stilago.ro a devenit in scurt timp magazinul online de referinta in domeniul shopping-ului online. Fashion, Club, Blog sau Outlet sunt sectiunile site-ului care au tinut la curent femeile cu tendintele specifice fiecarui sezon, tipsuri si recomandari despre cum sa te imbraci in functie de ocazie si povesti despre brandurile preferate.

Cei mai importanti designeri romani ai momentului, Clara Rotescu, Dorin Negrau, impreuna cu proiectul denumit „Stilistul tau personal”, concursurile sau testimonialele oferite de Ana Ularu, ambasadoarea brandului Stilago, sunt doar cateva dintre cele mai recente surprize prin care Stilago si-a recompensat utilizatorii.

Cea mai noua initiativa de recompensare a clientilor a avut loc duminica, 1 aprilie, cand cei mai fideli dintre acestia au beneficiat de o „Campanie V.I.P”, putand face doar ei cumparaturi de pe stilago.ro doua zile la rand, pe baza unui link personalizat. Ulterior, toti clientii au avut acces la produsele ramase pe stoc.

Imbunatatirea constanta a gamelor de produse, precum si completarile aduse site-ului Stilago, cum ar fi sectiunea „ Fashion”, pe care o poti accesa fara sa fii inregistrat sau „Outlet” care iti ofera permanent reduceri avantajoase si ai posibilitatea sa primesti comanda in 7 zile de la plasarea acesteia, sunt motivele pentru care membrii Stilago beneficiaza de tranzactii sigure, inteligente si fara batai de cap.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: