Setari Cookie-uri

Un procent de 58% din romanii care consuma bauturi alcoolice aleg berea

Un procent de 58% din romanii cu varsta peste 18 ani care consuma bauturi alcoolice aleg berea atunci cand se intalnesc cu prietenii, iar aproape jumatate din acestia obisnuiesc sa bea bere in timpul mesei

Beneficiile consumului responsabil de bere asupra organismului

Cu o istorie ce se pierde in negura vremurilor, berea este una dintre cele mai vechi si mai populare bauturi produsa din ingrediente naturale si care datorita gustului placut si efectului sau racoritor face parte din dieta zilnica a multor romani.

Berea nu ingrasa! Tinand cont de toate varietatile de bere (de la blonda la bruna) berea cu alcool are in jur de 43 kcal la 100 ml, mai putin decat alte bauturi alcoolice, iar cea fara alcool are doar 17 kcal la 100 ml.

O sursa naturala de antioxidanti, siliciu si fibre, berea consumata in cantitati responsabile are rolul de a preveni aparitia osteoporezei si a pietrelor la rinichi, de a creste nivelul colesterolului bun (HDL), de a asigura o protectie suplimentara impotriva bolilor cardiovasculare si de a rehidrata organismul dupa efort fizic.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.