Comunicat de Presa

Dupa o perioada de negocieri, a vandut nemtilor franciza pentru brandul Wonder Lolita. Pe 16 mai, Maria va fi prezenta la Stuttgart pentru a sarbatori evenimentul printr-un fashion show. "Inca de cand am intrat in lumea modei, mi-am dorit si mi-am propus sa ajung dincolo de granitele tarii.

Planul meu a fost intotdeauna sa creez cu pasiune si originalitate, si sa fac remarcat brandul pe care l-am creat ca pe o bucatica din sufletul meu. Sunt fericita si emotionata ca munca mea este apreciata si iubita si mandra ca Wonder Lolita se plimba prin lume” a declarat Maria Simion. Doamnele si domnisoarele din Germania vor putea comanda tinute create de Maria Simion din a doua jumatate a lunii mai.

Wonder Lolita s-a remarcat pe piata din Romania prin culoare, romantism si dorinta de a evidentia feminitatea fiecarei doamne sau domnisoare. Maria Simion creaza combinand romantismul cu pasiunea pentru fashion, iar in esenta fiecare piesa vestimentara ce iese din mana ei vorbeste despre senzualitatea si puterea feminina. “Sper ca publicul de acolo sa ma primeasca bine, sa simta pozitivitatea colectiilor mele si indraznesc sa spun ca acesta va fi doar inceputul!” Maria Simion Cea mai recenta colectie Wonder Lolita by Maria Simion, City Bird of Paradise a fost lansata in luna martie a acestui an si este inspirata de pasarea paradisului si de transformarea ei spectaculoasa de la un colorit monocrom la o paleta intensa de culori. Turcoise-ul, verdele-smarald, rozul, bejul, albul si nuantele de pamant sunt culorile ce definesc si dau viata acestei colectii. Designerul a folosit materiale pretioase dar si piele, tull-ul, satinul, pene de strut combinate intr-un mod absolut fascinant pentru a recrea penajul pasarii paradisului.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: