Comunicat de Presa

Iaurtul Numa’ bun si branza de Nasal au fost premiate si de catre iTQi (International Taste & Quality Institute), in cadrul premiilor „Superior Taste Award”, cu distinctia „remarkable product”, respectiv „exceptional product”.

Evaluate dupa criterii precum: aspect, aroma, gust, textura, miros, ambalaj, usurinta in folosire sau ingrediente, produsele castigatoare au fost alese prin degustare individuala realizata de catre jurii independente alcatuite din bucatari de renume international, consultanti in nutritie sau membrii ai Academiei Culinare Franceze.

Sursa foto: Shutterstock.com

“A fost prima participare Napolact la Monde Selection si la iTQi si suntem foarte fericiti ca am castigat, cu ambele produse prezente, medalii. Pentru Napolact aceste premii inseamna o recunoastere la nivel mondial a calitatii produselor noastre. Am ales sa mergem la Monde Selection si la iTQi cu Iaurtul Numa’ bun pentru ca am fost convinsi de calitatea ridicata a acestui produs romanesc inspirat din gustul lactatelor care se faceau in gospodariile ardelenesti. Cu branza de Nasal am vrut sa aratam lumii intregi unicitatea branzeturilor facute in pestera de la Taga”, declara Marian Chiraches, Group Brand Manager Napolact.

iTQi (Institutul International de Calitate si Degustare) este una dintre cele mai importante organizatii independente specializata in degustarea si promovarea produselor alimentare din toata lumea. Juriul este alcatuit din chefi de la cele mai importante 13 asociatii culinare si de sommelieri. Anual, companii din peste 80 tari participa la concursul Superior Taste Awards.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: