Comunicat de Presa

Vineri, 18.05.2012 a avut loc deschiderea magazinului KitchenShop din cadrul Shopping City Sibiu (galeria Carrfour).

Dupa ce a ajuns la vanzari de 1.500.000 euro in 2011, plecand de o investitie de numai 150.000 euro in 2008, KichenShop deschide al saptelea magazin al sau, in Shopping City Sibiu. Kitchen Shop este o firma romaneasca, cu actionariat roman 100%, iar inceputul a constat in lansarea unui magazin online in 2008: www.pentrugatit.ro;

Imediat a urmat apoi primul magazin specializat Kitchenshop - in Constanta, in complexul Tom (Carrefour). Al doilea magazin deschis a fost in Bucuresti, in incinta Baneasa Shopping City. Acestora le-au urmat magazinele din Afi Cotroceni, Brasov Star, Oradea Shopping City si Iulius Mall Timisoara.

Magazinele Kitchenshop s-au nascut din pasiunea pentru gatit si dorinta de a folosi in bucatarie produse de buna calitate, fiind o alternativa la gama de o calitate indoielnica existenta pe piata. Acum, la KitchenShop se comercializeaza peste 5.000 de produse diferite, produse care usureaza mult munca din bucatarie, gatitul devenind astfel o bucurie. Aici poti gasi aproape orice instrument de gatit: de la cutite la tigai, de la tagine la oale de gatit cu aburi, de la accesorii pentru ornat la masini pentru paste sau masini care scot automat samburii din fructe.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: