comunicat de presa

Alerta in industria modei! Fashionistii povestesc despre aparitia “fulgeratoare” a brichetei Miss Bic pe podiumul modei internationale. Dintr-un “new entry” pe piata a reusit in scurt timp sa devina un “must have” in viata femeilor moderne, independente , chic din Romania. Miss Bic a patruns atat in viata consumatoarelor, dar si in cea a profashionistilor, initiand un parteneriat cu Universitatea Nationala de Arte Bucuresti – departamentul moda. Impresionati de inventivitatea si look-ul produsului, studentii au creat o colectie dedicata.

Brand-ul frantuzesc a surprins audienta feminina prin design-ul deosebit, inspirat din viata femeii moderne, al celor 6 colectii lansate. Miss Bic vine in intampinarea nevoilor femeii cosmopolite de a avea o bricheta utila, dar chic, in orice imprejurare.

68% dintre femeile cu varsta cuprinsa intre 25 si 45 de ani doresc o bricheta cu un design care sa le reprezinte. (Studiu realizat in Martie 2011 in Franta, de compania Eurosyn pe un esantion de 80 de femei fumatoare cu varsta cuprinsa intre 25 si 45 de ani). De aceea, brichetele Miss Bic vin imbracate in 6 colectii care folosesc elemente reprezentative pentru femeia urbana: rujul, revistele glossy, coafurile si temperamentele diverse ale fashionistelor de astazi.

Impresionata de designul avangardist al Miss Bic, Universitatea Nationala de Arte Bucuresti - Departamentul Moda prin EMI (EVENIMENT MODA IMAGINE) - Centrul de cercetare de cultura a modei - s-a implicat intr-un parteneriat cu Miss Bic pentru a crea o colectie dedicata acestui produs. Astfel, studenti ai acestei sectii au intrat in competitie punandu-si in functiune abilitatile creative pentru a realiza diverse piese vestimentare. In urma acestei provocari creative, Bic si un juriu format din specialisti in domeniu au desemnat 3 castigatori din randul studentilor.

Coordonatorii din partea Universitatii Nationale de Arte Bucuresti - Departamentul Moda - au fost nume sonore, precum: prof. univ. dr. Unda Popp si designerul si asist. univ. drd. Venera Arapu. Si pentru ca Miss Bic inseamna stil, binecunoscutul designer Mihaela Glavan a acceptat provocarea de a intra in universul Miss Bic si a creat special pentru aceasta colectie obiecte de marochinarie : curele, genti, pantofi.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: