comunicat de presa

Gillette Venus ProSkin a fost lansat in cadrul unui eveniment la care femeile au aflat cum va fi vremea, care sunt tendintele in materie de fashion si cum trebuie sa ne pregatim pentru a avea picioare de zeita pentru acest sezon de vara. Evenimentul a fost gazduit de Victor Slav, care ne-a asigurat ca vara e chiar dupa colt, iar Ovidiu Buta, fashion consultant Procter&Gamble, le-a impartasit invitatelor secretele vestimentare de care trebuie sa tina cont o zeita vara aceasta. Conform acestuia, “Ne asteapta un sezon plin de culoare, intoarcere la formele retro, dar si cele mai indraznete modele pe care moda le-a propus vreodata. Este o vara in care poti sa indraznesti, este sezonul in care poti face cele mai inedite alegeri.”

Marile podiumuri internationale nu sunt doar surse de inspiratie pentru ceea ce trebuie sa purtam in acest sezon, ci si pentru trendurile in makeup si ingrijire a pielii. Anul acesta, pielea curata, translucida si frumusetea diafana vor straluci pe podiumuri. Ca sa fii in trend trebuie doar sa te asiguri ca respecti principiile de baza ale frumusetii, respectiv ca folosesti constant produsele potrivite pentru tipul tau de piele.

Jennifer Lopez, ambasadoarea mondiala a Gillette Venus, a declarat: „O piele frumoasa are nevoie de ingrijire”. Indiferent cat de incarcat este programul ei, Jennifer isi rezerva intotdeauna timp pentru ingrijirea personala si, in general, face acest lucru chiar la ea acasa. Spre exemplu, ii face mare placere sa-si aplice o masca de picioare care ii curata pielea in profunzime si-apoi sa se relaxeze in cada si sa foloseasca aparatul Gillette Venus ProSkin ca sa se asigure ca, la final, va avea picioare catifelate. Pentru ca trebuie sa-ti faci timp intotdeauna pentru zeita din tine.

Expertii in frumusete ai Gillette Venus stiu ca 60% dintre femei declara ca au pielea sensibila si ca 82% dintre femei se simt inconfortabil cand au senzatia ca pielea lor este uscata. Tocmai din acest motiv, au ajuns la concluzia ca este extrem de important sa acordam mai multa atentie ingrijirii pielii corpului.

Stiinta pielii sensibile

Sunt multe teorii care explica de ce pielea noastra pare tot mai sensibila. Poluarea, stresul, lipsa somnului, hidratarea insuficienta, maturizarea si stilul de viata agitat sunt principalii factori care afecteaza pielea. Oamenii stresati, incordati si obositi sunt mai predispusi sa intre in categoria celor cu piele sensibila - tocmai din acest motiv ar putea sa petreaca ceva timp la spa, yoga sau pur si simplu citind o carte!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: