Comunicat de presa

Publicul iubitor de astfel de bijuterii este fidel acestui segment si se gaseste continuu intr-o explorare a formelor si ideilor.

“Simplicity is the ultimate sophistication”, spunea Da Vinci, iar noi sustinem ideea ca bijuteria este o stare de spirit, te completeaza. Este o completare absolut necesara a oricarei tinute si fara de care nu poti forma un intreg. Cred ca asa am putea descrie cel mai bine punctul de pornire al acestei colectii de “Lucruri fine”. Sunt bijuterii simple, curate si care degaja un aer pur, proaspat, bijuterii care nu au cum sa treaca neobservate.

Nu este neaparat o intoarcere la un stil minimalist, este mai de graba o diversificare a unui segment oarecum de nisa, adoptat de persoane cu o atare atitudine. Si daca ar fi sa descriem in cateva cuvinte portretul iubitoarelor de astfel de bijuterii ar fi: feminitate, armonie, stare de gratie, cultura, detaliu sofisticat.

Si pentru ca suntem cu totii diferiti si tocmai pentru ca suntem intr-o continua evolutie a propriei noastre identitati, ne regasim in diferite stiluri, in diferite accesorii si bijuterii. Va exista intotdeauna un public dedicat lucrurilor fine, asa cum va exista si culoarea si formele unui art deco sau ale unui baroc intr-o bijuterie complexa.

Piesele incluse in colectia “Lucruri fine” sunt bijuterii realizate din aur alb avand montate diamante. Realizarea fiecarei bijuterii este un lung proces de creatie manuala in mai toate etapele realizari, de la topirea aurului, la modelarea acestuia si la tintuirea pietrelor.

Faptul ca lucram in cadrul Atelierelor Sabion cu designeri, artisti si bijutieri ne ofera un avantaj care face diferenta intre simplul act de comert si o casa de bijuterii capabila in a sustine creatia dupa solicitarile clientilor.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: