Comunicat de presa

La doar o luna dupa lansarea internationala de la Shanghai, aseara, HP a prezentat in Romania noua gama de Ultrabook™-uri Envy 4 & 6 si Spectre , in cadrul unui eveniment sic si dinamic care a adunat peste 150 de invitati. Destinate atat utilizatorilor individuali, cat si celor de business, noile modele de Ultrabook™-uri incorporeaza solutii tehnologice de ultima ora cu un design elegant, dar modern. Vedetele evenimentului de lansare au fost:

• HP Spectre si HP SpectreXT – doua Ultrabook™-uri premium ultra-mobile, care ofera o experienta de utilizare iesita din comun in combinatie cu un design extraordinar si un nivel exceptional de performanta. • HP Envy 4 & 6 - elegante si puternice, Ultrabook™-urile Envy le ofera amatorilor de divertisment cea mai completa experienta multimedia, imbinand cu rafinament caracteristici puternice de sunet si o imagine de o claritate rara.

„Ne bucuram sa prezentam deja publicului din Romania cele mai noi ultrabook-uri din portofoliul HP, modelele HP Spectre, SpectreXT si HP Envy 4 & 6 care, cu ajutorul tehnologiilor exclusive HP, vor asigura tuturor utilizatorilor o experienta finala de exceptie”, a declarat Tiberiu Dobre, HP PSG Romania Country Manager. „De la design-ul subtire si inteligent, sunetul de calitate exceptionala oferit de Beats Audio™ sau bateria cu durata lunga de viata, pana la tehnologii care ofera performante sporite utilizatorilor, noile modele reprezinta mixul ideal de viteza de raspuns, mobilitate si stil pentru utilizatorii moderni, dornici de miscare”, a adaugat acesta.

HP Spectre si SpectreXT – pentru cei care asteapta o experienta extraordinara

Zvelte si subtiri, HP Spectre si SpectreXT au fost construite cu materiale premium, oferind stil, eleganta si libertate maxima de miscare. Un Ultrabook™ solid, HP Spectre sfideaza regulile conventionale de design prin folosirea fara precedent a sticlei la interior si exterior, cu suprafete antiabrazive, o grosime de 20 de milimetri si o greutate sub 2 kilograme. In acelasi timp, HP SpectreXT nu depaseste 14,5 mm in grosime, cantareste 1,395 kg si include un ecran HD cu diagonala de 33,8 cm (13,3 inci). Noul model include si pana la 256 GB de spatiu de stocare SSD si poate sustine o autonomie de pana la 8 ore. Ambele Ultrabook™-uri integreaza o suita intreaga de porturi, inclusiv porturi pentru Gigabit Ethernet, USB 3.0 si HDMI, si le ofera utilizatorilor numeroase posibilitati de a se conecta fara a face compromisuri de marime.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: